Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ez a három kategória van a nőkben?
1, akinek minden a menőség , a ferfiak külseje.
2, aki anyagias , nem feltétlen goldigger de mindent pénzhez mér. És az alapján választ párt is.
3, aki szerint az ember értéke a felsőoktatásban rejlik. És aki nem járt egyetemre az számára fogyatékos.
Miért nincs egy normális 4 es kategória már? Aki úgy ismerkedik hogy nem érdekli a fenti három pont, csak az pl normális legyen a férfi?
Szóval olyan, akit nem érdekel a külső, sem a pénz, sem az intelligencia?
Akkor mégis mi érdekeljen? mert a kedvességet, humort stb alapvetőnek tartom. Ez nem plusz.
Egyénbként én azt hiszem a 3-as ponthoz tartozom szerinted. Fontos számomra, hogy a párom kiemelkedően okos legyen. Viszont számomra nem gond, ha kihagyja a felsőoktatást. Vannak olyan zseni ismerőseim, akiknek nem volt szüksége erre, hiszen már kisgyerek korától kezdve megnyert minden programozóversenyt pl.
Az eddig magukat normálisnak valló férfiak voltak a legszemetebbek velem 🤷♀️
Azt hiszed, a kedvesség valami extra?
Nem, az a minimum. De az incelek pont, hogy nem a kedvességükről híresek 😃
Csak hogy kicsit jobban értsétek a kérdést! Nem az a baj hogy a fenti három pontban gondolkoznak csak az számít hogyan??
1, senki nem akarja hogy olyan férfival gyertek össze aki nem tetszik! Csak az a baj hogy vagy genetikailag lottó nyertest akarnak aki 185 cm és 70 kg. Vagy olyan aki 30 éves és 15 éve versenyszerűen edz. Szóval egy teljesen hétköznapi hapsi az dögöljön meg?
2, pénz is rendben lenne. Tegyük fel a nő jó anyagi helyzetben van. Keres mondjuk 400 ezret. Nem az a baj hogy egy munkanélküli férfit kiszelektál! Hanem a túlzás itt is! Hogy ha keres becsületesen 250-350 ezret azt is elkülditek mert nektek olyan kell aki 2 milliót keres.
3, pontnál se az a baj hogy egy diplomás nőnek nem kell egy 8 általánossal egy kukás vagy közmunkás! Itt is az a baj hogy egy jó szakmával /érettségivel rendelkező férfit is azt mondják iq nulla buta egyszerűmelós. Diploma nélkül takarodó…
Szóval értitek a túlzással van a baj, ami a nőknek egyre nagyobb csoportjára igaz.
Gondolom ezt viccből írtad, mert ezt a sok ostobaságot azért te sem gondolhatod teljesen komolyan.
Az összes pontodat sokszorosan cáfolja a való élet, ugyanis totál átlagos és ronda, átlagos keresetű, diploma nélküli férfiak milliói élnek párkapcsolatban, tehát aki itt túloz, az egyértelműen te vagy. Mit gondolsz, az átlagos kinézetű vagy épp csúnya pénztáros srác, az árufeltöltő, a raktáros, a bolti eladó, a pincér, az autószerelő, a futár mind-mind kőgazdag, havi nettó 2 millás fizetéssel rendelkező, diplomás emberek?? Aztán mégis a többségüknek van barátnőjük.
Nem a diploma az érdekes. Sok kiemelkedően okos ember létezik diploma nélkül.
De egy érettségire ne verje magát senki. Azon egy ügyes 8. osztályos átmenne. Vicc az egész.
Nem azt mondom, hogy az egyetem vízválasztó, mert vannak buta emberek diplomával, phd-val is és vannak nagyon értelmesek, sőt zsenik is diploma nélkül.
Nincs lelkiismeretfurdalásom az elvárásaim miatt, mert mindet meg tudom adni én is és mert van párom (tehát nem túlzóak).
És igen. Nekem egy pár kell. Ennyi. Nem érdekel, hogy a többi pasinak "jut"-e nő, abszolút nem az én felelősségem. Nyilván ne dögöljenek meg (az öngyilkosságot is elítélem, igen), de nem érdekel, hogy van-e párjuk.
"Szóval egy teljesen hétköznapi hapsi az dögöljön meg?"
Igen. Tudod miért? Mert ha megkérlek, hogy linkelj be teljesen hétköznapi nőt és férfit, be fogsz linkelni egy csodaszép tinilányt és egy pocakos, kopaszodó pasit.
Alapból hányinger ez a T/3 (címezd csak édesanyádnak inkább), de azért válaszolok...
- Nem kell feltétlenül olyan, aki 185 cm és 70 kg. A párom 188 cm és 68 kg volt, amikor összejöttünk, most pedig 86 kg, és még mindig vékony. Sokkal jobban tetszik 86 kilósan, 68-70 kiló környékén egy sovány kamaszfiú benyomását keltette (az is volt 19 évesen).
- Nem kell olyan, aki versenyszerűen edz, épp elég olyan, aki hobbi szinten sportol, ahogy én is teszem.
- Nem kell megdöglenie egy hétköznapi, semmilyen, középszerű pasasnak, de nekem nem fog kelleni.
- Többet keresek, mint 400 ezer, és pl. egy mentőst/ápolót/hasonlót nem szelektálnék ki a fizetése miatt, de egy gyári operátort vagy segédmunkásm tanulatlan alakot csuklóból. Olyan emberrel soha életemben nem találkoztam, aki 2 milliót keres, nemhogy még elvárjam. A bátyám sem keres annyit, pedig vezető pozícióban van. Az, hogy ebben az országban nők tömegeti VÁRNAK EL ekkora fizetést, az egy hazugság.
- Nem mondtam soha szakmával, érettségivel rendelkező emberre, hogy buta, egyszerűmelós, stb. Nekem mindegy, milyen papírja van, amennyiben intelligens, ért valamihez és viszi valamire. Diplomások között sokkal több olyannal találkoztam, akikre ezek igazak, de bőven találkoztam érettségivel/szakmával rendelkezők között is ilyennel, ezt készséggel elismerem.
Szóval: Én úgy gondolom, hogy viszonylag magasak az igényeim, SOHA nem kötnék kompromisszumot bizonyos dolgokban, KIZÁRÓLAG jól kinéző, okos, hűséges, rendes férfi jöhet szóba nálam, és mégsem igazak rám a leírtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!