Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100%-ban az összes nő elutasítja azokat a férfiakat, akik 35-40 évesen a szüleikkel élnek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 15:06
21/31 anonim válasza:
40 éves elvált nő vagyok. Nem akarok fizetni 200e +rezsit albira amikor Anyám egyyedül él 90 nm-en. Nekem nem lenne kizáró ok hasonló szitu férfinál sem, de csak akkor, ha idővel hajlandó elköltözni a szülőtől. Szóval nem utasítanám el kapásból, számítanak a körülmények. Ha évek óta munkanélküli, stb és csak kényelmből van otthon akkor nem kellene, mint ahogy (lehet most gonosz leszek) akkor sem, ha a szülei 0-24-ben gondozásra szorulnak és ápolásin van otthon. Párkacsoatot szeretnék nem bentlakásos nővérke lenni. Ezt azért írom mert ismerkedtem ilyen pasival, sajnáltam a helyzetét de én ezt nem vállalom (peersze más ha valakivel évtizedek óta házasok vagyunk és így alakul).
22/31 anonim válasza:
Engem nem zavart sosem, hogy a párom a szüleivel él. Ha eljön az ideje, akkor össze fogunk költözni és természetesen nem az anyukájához.
23/31 anonim válasza:
Én 1 évet vártam egy 50 éves férfira, szóval nem utasítottam el, sőt szerelmes voltam. De annyi kifogása volt hogy kiábrándultam. Rájöttem hogy soha nem fog elköltözni és összeköltözni velem. Persze jött azzal hogy azért nem választom őt mert nem gazdag, de ez csak ilyen incel takarózás, hárítás. Megfelelt neki az hogy nincs felelőssége, szülők megfőznek, de nem kérdezik meg hogy hol volt merre járt. Félt. Volt neki lakása, de oda is félt elmenni .
24/31 anonim válasza:
Nyilván megkérdezi az ember, hogy hol él, s ha mondja hogy 35 éves és az anyjával akkor jön automatikusan a kérdés, “hogy hogy?” .
Az ismerettségi körömben, ha valaki ott él akkor általában spórolás szempontjából. Albérlet az kb.kidobott pénz ha lakásra gyűjt. Aztán ha komolyan gondolja a nővel akkor úgyis összeköltöznek. Vagy lakást vesznek, vagy függetlenség szempontjából mennek albiba.
25/31 anonim válasza:
Nem utasítom el egyből, de volt már akivel próbálkoztam , kapott esélyt de amikor komolyabbra fordult volna akkor a mamahotelban maradt inkább, így én kidobtam.
27/31 anonim válasza:
Azt bezzeg nem utasítják el ha a feleségével él de ha a szülővel azt igen.
Milyen furcsa! 😁😁
28/31 anonim válasza:
#27 persze mert 1. Az kelendőbb a nőknek ha van nője ,nyìlvàn letett màr valamit az asztalra hogy màsnak is kellett. 2. Ha együtt él vele valszeg a férfi tartja el a családot vagyis nagyrészben, biztonsàgot nyùjt stb.. Szóval nem furcsa ez..Gondolom te is irónikusan írtad:D
30/31 anonim válasza:
Én nem itélkeznék,- inkább szépnek találom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!