Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó sok nőnek, ha "csak" szerető lehetne?
Napi szinten látom/hallom/olvasom a
- "Megcsalt a Béla."
- "Gézu megvert!"
- "Zoli gyerekei rühelnek."
- "Rühellem a Zoli gyerekeit."
- "Szeretem a Tomit, de nekem sok "én idő" kellene."
- "Imádom a Lacit, de akarok házasságot, sem babát, sem anyóst."
- "Cselédnek néz a Peti, meg az anyja is."
- "Elvette a közös pénzünket a Sanya."
dolgokat.
De miért nem tanultok ebből, és lesztek szeretők?
Miért xopjátok be a "Veled akarom leélni az életem!" meg a "Hozzám jössz?" kamu dumákat, miközben a nyílt, őszinte, korrekt és egyenes pasikat, akik nyíltan szeretőnek akarnak téged, azokat meg elhajtjátok az anyjukba?
Vagy jó nektek, ha a képetekbe hazudnak? Jó, ha megcsalnak? Jó egy 30 éves hitelközösség? Jó egy pasinak cselédkedni? Jó kerülgetni más gyerekeit, és heti 2-3X az ex-nejével jó pofizni?
Tisztelet a kivételnek!
Basszus, hadd döntsek már én a saját sorsomról😃
Nem csak ez a két opció létezik ám, borzasztó korlátolt a felfogásod.
Miért baj az, hogy inkább az egyedulletet választom ahelyett, hogy egy olyan férfi szeretője legyek, aki vállaltan más nővel is dug?
Okádék, provokatív kérdés.
"a nyílt, őszinte, korrekt és egyenes pasikat, akik nyíltan szeretőnek akarnak téged, azokat meg elhajtjátok az anyjukba?"
Kapaszkodj meg, van olyan nyílt, őszinte, korrekt pasi, aki párt keres, nem szeretőt. 😱
"a nyílt, őszinte, korrekt és egyenes pasikat, akik nyíltan szeretőnek akarnak téged,"
Nahát, és ez a pasi vajon a feleségével is ennyire nyílt, őszinte, korrekt és egyenes ezzel a szeretőtartás-témával kapcsolatban?
Nem értem a női logikátokat.
Miért hiszitek, hogy csak "foglalt" pasik akarnak szeretőt?
Amire gondolsz, az a szexkapcsolat. Szívesen.
Továbbra is fenntartom, hogy számomra megalázó.
Nem hiszek amúgy a hosszan tartó kapcsolatokban, kiábrándultam, viszont egyedül teljesen jól megvagyok. Amit kell, azt megoldom magamnak 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!