Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres, pénzes férfiak is meg tudják erősíteni hogy nekik is problémás nőket találni?
Rövid és hosszútávú kapcsolatra is?
Mert szoktak ilyet mondani egyesek hogy akár van pénze egy férfinak akár nincs, nem egyszerű ismerkedni.
De nem akarom elhinni hogy anyagi problémák nélkül is lehet ez gond.
No, azért az 1m ft havonta nem egy nagy összeg..
Ha csak úgy számolom hogy 200 az albérlet akkor 50 négyzetméteren él, majdnemhogy szoba konyha, vesz még ruhát cipőt, esetleg vannak bútorai azért 350 elmegy.
Marad 650e ft, ami szép summa, egy budapesti keco, nem nagy szám, legyen 80 millió forint, és nem megy fel az ára akkor 10 évig kell busszal járni, és odafigyelni mindenre ahhoz, hogy a lakásra összeszedje a pénzt.. Ha beleszámolom az átlagos áramelkedések ütemét akkor 20 év.
ha hitelt vesz fel 2 év után, akkor 64 m ft hitel kell, annak az éves kamata 6.4 millió forint ha kedvezményes, ha nem akkor több, tehát 533e ft kamatot fizet, ami persze idővel csökken, de 20 évig az összes fizetését talicskázhatja bele a lakásba.. ÉS akkor még nincs autója randira menni, egy közepes pár éves koreai rom is 15 millió körül van, de azzal még rá se pillantanak, tehát 1 millióból semmit nem lehet villantani csajozás fronton.
Egy dologra elég, arra hogy valaki büszke legyen hogy egyedül érte el, fizeti a lakás hitelét, olcsó kocsival jár, de magabiztos, mert megoldotta az életét.
Ez nagy dolog, és szerintem elismerésre méltó, de ne nevezzük már gazdagnak azért mert egy jobb panelra futja vagy egy szobakonyha új építésűre budapest átlagos helyén 2 évtizednyi hitel után.
# 21
de pont az a lényeg, hogy állítólag villantgathatsz te bármilyen autóval, le sz*rják.
Saját szememmel láttam hogy hogyan mentek el az emberek egy Ferraris csávó mellett, mintha levegő lenne.
Senki nem állt meg fotózkodni, vagy bármi, nem mentek oda a nők hogy rámásszanak.
igen, mert a ferrari miatt nem fognak sorban állni, főleg nem az úton ahol más is látja hogy lepattintják őket.
Ugyanezt ha megcsinálod egy jobb öltönyben, elegánsabb helyekre jársz, vagy úgymond drága szórakozóhelyekre azért lelsz ott hölgyeket. A ruhád, órád, szemüveged (ha van) alapján hamar betesznek a megfelelő helyre, és akkor viheted haza már a megfelelő autóval.
Hidd el, működik, de nem egy lepukkant pláza parkolója lesz ahol találkozol ilyen hölgyekkel. És mint írtam, nem csak a pénz, a magabiztosságod, a kiállásod, ami az elért vagyoni helyzetedből is fakad az is kell hozzá.
Kezdem úgy érezni hogy egy troll vagy xD
Miért másznának rá egy ferraris emberre és fényképezgetnék a kocsit :D
Én sokszor belegondoltam abba, hogy mennyivel lenne jobb az életem társkeresés szempontjából, ha lenne a bankszámlámon 40 miliárd forint.
Rájöttem, hogy szinte semmivel.
Akkor is ugyanez az ember lennék. Ugyanoda járnék vásárolni, mindent ugyanúgy intéznék mint most.
Nem lenne a nyakamba akasztva egy tábla, hogy nekem van 40 miliárdom, nem tudná senki.
Továbbra is ugyanaz játszana mint eddig.
Vagy szimpatikus leszek egy nőnek, és jönnek a jelek, vagy nem történik semmi.
És ezek után meri mondani bárki, hogy a külső nem annyira fontos a férfiaknál ???????
Dehogynem. Én úgy látom, hogy a mai világban szinte csak az a fontos.
Vagy szép vagy, jól nézel ki és akkor kiszúr valaki, vagy ha nem nézel ki nagyon jól, akkor le se tojnak.
Ma mindenképpen meg kell ütni egy jó erőss 9 pontot, mert az alatt nincs esély.
Ott fog megrohadni a 40 miliárd a számlámon, mert nincs kire elkölteni.
Magamra én nem költők csak amennyit kell, mert nem az okozza a boldogságot.
Nincs ugyan 40 miliárdom, de nem állok rosszul.
Ettől függetlenül, nem "kényeztetem" magam vásárlásokkal, mert nem az okozza nálam a boldogságot.
A boldogság kulcsa mindenképpen csak a nő.
A nagybetűs NŐ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!