Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres, pénzes férfiak is meg tudják erősíteni hogy nekik is problémás nőket találni?
Rövid és hosszútávú kapcsolatra is?
Mert szoktak ilyet mondani egyesek hogy akár van pénze egy férfinak akár nincs, nem egyszerű ismerkedni.
De nem akarom elhinni hogy anyagi problémák nélkül is lehet ez gond.
#10 itt van egy pár nem barom, szívesen :D
Csak pecáznod kell itt a válaszadó férfiak között.
jaja attól függ milyet akar..
Ha ilyen instamodell féleségeket vagy néhány magyar celebpics**át akkor elég ha elterjed a híre , hogy mocskosul gazdag vagy , és ezt megosztod mindenféle közösségi oldalakon képekkel egyebek, társkeresési oldalakra is amolyan luxus cuccban autóban tengerpartokon városokban fotózkodsz akkor ezek a nők rádharapnak...
Ha normálisat akarsz aki nem a pénzed miatt van veled...akkor nem változik sok minden.
pl.:
lesz 3 milliárd Ft-od úgy hirtelen, de nincsenek barátaid, nem jársz el sehova, nincs is kivel elmenned és eddig csak eljártál munkába aztán haza...akkor ugyanúgy nem fogszt találni senkit, akkro sem ha 100 milliós autóval állítasz be a boltba vásárolni...
6- os!
Nem vagyok annyira pénzes, rövid távra egyszerű, hosszúra kicsit nehéz (a megfelelő nő)
Ezt kifejtenéd bővebben?
Te hol ismerkedsz?
Hol egyszerű akár rövid távra, vagy kicsit nehezebben hosszúra megfelelő nőt találni?
# 15
na látod basszus, nekem ez az ami hihetetlen! Igazad van rosszul fogalmaztam, pénzes helyett az a helyes szó hogy nincsenek anyagi problémái, és nem átlagfizetésű férfi.
Szóval IT azt jelenti hogy még intelligens és átlag ember anyagi problémáival nem küzdő férfiak vagytok.
Ennek ellenére szívás a párkeresés???
Rövid és hosszútávra is?
Hogy az istenbe????????
Jézus, úgy beszélsz az IT dolgozókról mint valami félistenekről.
Plusz ne nézd már a nőket golddiggereknek.
# 17
de aki 1 milliót keres azt már igazi férfinek tartják, szóval így érthetetlen hogy lehet nekik problémás a párkeresés.
#16-hoz, a #4-es vagyok:
Igaz, hogy nem engem szólítottál meg (és én nem IT-s vagyok, hanem orvos), de azért válaszolok.
Nálam szerintem az a fő gond, hogy "csak" az ország 2. legnagyobb városában élek, nem Bp-en. Furán hangzik, de egyszerűen nincs kit elhívni: a baráti körben mindenki foglalt még "ismerősök ismerősei" szinten is. A bulizás már nem az én terepem, főleg azért mert 35 vagyok és a legtöbb helyen 10-15 évvel fiatalabb az átlag korosztály. Tinder? Fent van, de már annak is örülök, ha van valaki, akit jobbra tudok húzni. Az külön poén, hogy szinte az összes match olyanoktól van, akik min. 100km-re laknak és csak látogatóba jártak a városban.
Ps.1.: tudom, hogy a sikeres párkeresés nem főleg az anyagiakon múlik, de most a kérdés ezekre fókuszál.
Ps.2.: nem vagyok "incel", voltak kapcsolataim, a legutóbbi tartós még 1 éve sem ért véget. Illetve azért nagy ritkán akadnak randik, csak ott kiderül, hogy nem klappolunk. De december óta semmi...
# 19
hát ezen megint ki vagyok akadva. Orvos vagy!!!
Ennek eleve már van egy nagyon komoly presztízse, azért nehogy már nincs hatása a nőkre, amikor meghallják!!!
Nem hiszem el hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!