Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni mostanság 30+?
Nagyon jó kérdés. Ahogy én észrevettem, 30 felett exponenciálisan csökkennek a lehetőségek:
- bulizni (értsd: klubok) már "öreg" vagy (és a hétköznapok a meló miatt alapból ki vannak lőve).
- baráti társaság sem játszik sok esetben, mert már évek óta állandó a társaság. Inkább kikerülnek belőle emberek, mert a család viszi az időt. Ha új emberek kerülnek be, ők 99%-ban jó eséllyel családosok/stabil kapcsolatban vannak. Voltam 3 esküvőn egy éven belül: a három esküvőn összesen a kb. 200 emberből volt 1 (egy!!!) darab szingli csaj, aki a 20-30 év között korosztályhoz tartozott...
- munkahely: alapból necces, pláne ott, ahol nincs nagy fluktuáció. Arról nem is szólva, hogy 30 felettiként már jó eséllyel évek óta ott vagy.
- bárok, kiülős helyek: itt még lehet esély, bár nekem sose sikerült ilyen helyeken összejönni valakivel. További hátrány, hogy jellemzően csak nyáron van élet/nyitottság.
- konditerem: közmegegyezés szerint itt nem "illik", ha mégis megteszed, akkor csak d..ni akarsz. Valamint az ottani csajok többségének (a hapsijukból kiindulva) nem elég a "csak sportos" testalkat, bőven olyan izomállatnak kell lenni, aki kb. a teremben él...
- mindig szoktak hobbit javasolni, jellemzően valamilyen táncot, de az engem k...ra nem érdekel.
- marad a netes társkereső, csak az sem sétagalopp, pláne akkor, ha nem Bp-n él az ember, mert kb. pár száz lány van fent, azokból kb. 20-30 vállalható, de azokra több ezer hapsi jut.
35F
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!