Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt a legtöbb nagyon kövér nő,hogy egy
férfinak sem kell?
Nem értem miért csodálkozol. Te tetszenél magadnak 150- 200 kilósan? Tokásan, lógó bőrrel. Na ugye, a legtöbb kövér nő sem nézegeti magát a tükörben, egy rémalom strandolni menni, ruhát próbálni, folyton fáradt mert nehéz a saját testét cipelni. Szóval hiába jön valaki, hogy figyelj engem nem érdekel lógó hasad, combod, attól senki nem fogja kevesbé visszataszítónak érezni magát, mert egy hülye éljenzi, hogy a másik beteg. Mert ez az. Ha saját magának nem tetszik az ember, akkor mindegy, hogy te gyönyörűnek látod, akkor is ő legszivesebben elbújna szégyenében. És itt ő a normális, nem te. Olyan mintha perverz lennél, neked azt tetszik ami mást undorral fog el. Itt most nem a molett nőkől beszelek hanem akik súlyosan el vannak hízva. Az már egyáltalán nem nőies, hanem teher, kényelmetlen, egészsegtelen életmód amit semmikép sem szabad támogatni, komoly eü kockazat,ahogy azt írták.
2023. ápr. 14. 18:59
12/24 A kérdező kommentje:
Értem az okfejtésedet,a magad szemszögéből igazad van.De miért baj az,ha szeretem a nagyon kövér nőket? Nekik is jó,ha a sok kritika,cikizés után nemcsak elfogadja valaki,hanem vonzónak is tartja.Volt extrém túlsúlyos kedvesem,s boldog volt,hogy szeretem,szexisnek találom.Hogy van egy férfi,aki nem szégyenli,hanem örömmel megy vele emberek közé.
Mi elhisszük drága testvérem amit mondasz, nincs is ezzel semmi baj.
De egy valamit mindenképpen higgy el. Te a kissebbséghez tartozol, mert a férfiak 80-90%-a a vékony és átlagos nőket kedveli, és csak a fennmaradt 10-20% kedveli a moletteket.
Nincs ezzel baj, de ilyenek az arányok.
Ezért is kűzdenek a molett nők kissebbségi érzéssel.
2023. ápr. 15. 21:17
A kövér emberek férfiak es nők 16 éves korukra számtalan gúnyt és bántást kaptak, és a kérdező nem érti, hogy nincs önbizalmuk...
2023. ápr. 16. 11:46
15/24 A kérdező kommentje:
Éppen ellenkezőleg,én értem miért nincs önbizalmuk.Azt nem értem,hogy miért gondolják azt,hogy nem tetszhetnek egy férfinak sem.Tudom,hogy a férfiak 90-95%-a a normál alkatú vagy sovány nőket kedveli,de van a maradék 5-10%.Nekem a minél nagyobb idomok tetszenek,s ha választanom kellene egy "bombázó"nő és egy nagyon kövér nő között,az utóbbit választanám.
Akkor ez ígyxrendben van.
Legalább ők is elkelnek valahogy.
Egyébként a molett nőknél két véglet van.
Az egyik az, aki magába zárkózik, nincs önbizalna, nehezen ismerkedik.
A másik pedig az, akiknek túl nagy az önbizalma.
Túlsúlyosan is úgy öltöznek, mintha 50 kilók lennének.
Nyáron rövid naci, haspóló, köröm csuka, a strandon kétrészes tanga tipusú fürdőruci, stb.
Sokszor irígylem őket önbizalom terén.
2023. ápr. 16. 13:44
17/24 A kérdező kommentje:
Szerintem azok vannak többségben,akiknek kevés az önbizalma.Duci nőket én is láttam már haspólóban,szűk nadrágban,de igazán kövéreket nem.Volt kedvesemet,aki extrém túlsúlyos volt,hónapokig fűztem,hogy nyáron menjünk el strandolni.Ott egész nap egy nagy törölközőben volt,mert szégyellte a testét.Hiába mondtam neki,hogy nekem így tetszik.
Igen, mert nem az a lényeg, hogy neked tetszik, hanem az, hogy nem fogadja el saját magát sem.
Én pl egy kicsit pocakos férfi vagyok. Soha nem vagyok félmeztelen, még otthon sem, még nyáron sem, mert saját magam előtt is szégyellem magam.
Strandon ha kijövünk a vízből és elmegyünk fagyizni vagy bármi, azonnal veszem magamra a pólót.
Nekem az erős izmos, kockahas tetszik, de nekem olyan sajnos már sosem lesz, a korom miatt.
Most jelenleg még párkapcsolatom sincs, valószínüleg a pár kiló súlyfölösleg miatt. A nők nagyon lenézik már csak a kicsit pocakos férfiakat is.
Mindenkinek a sportos, izmos, kocka férfiak jönnek be. 😢
2023. ápr. 16. 14:31
19/24 A kérdező kommentje:
Biztos igazad van.A volt barátnőm azért megbékélt a testével,mert hormonzavaros volt,s képtelen volt fogyni.Meg gyerekkora óta nagyon kövér volt,16 évesen már 120 kg.
19. Na és mi lett vele? Miért nem vagytok együtt?
2023. ápr. 16. 15:31
Kapcsolódó kérdések: