Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt a legtöbben,h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a legtöbben,hogy a rendkívül kövér nők egy férfinak sem kellenek?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam,hogy a nagyon kövér nőknek minimális az esélye arra,hogy normális párkapcsolatot alakítsanak ki.Az meg még hihetetlenebb az embereknek,hogy egy hatalmas túlsúllyal rendelkező nőnek sportos férfi legyen a párja.Miért van ez? Magamból kiindulva szerintem ez nem így van.

2022. febr. 4. 10:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert a legtöbb ember a normál vagy a vékony testalkatú nőket részesíti előnyben. Kevesen szeretik a molettebb és még kevesebben az extrán elhízott nőket. Nézd meg, hogy mit sugall a média, akár TV, akár újságok vagy internet által, sehol nem láttam még olyan cikket, ami azt taglalta volna, hogy mennyire menő kövér nővel összejönni. Ettől még persze létezik az a réteg, de szerintem elenyésző.
2022. febr. 4. 10:53
 2/28 anonim ***** válasza:
12%
Valószínűleg azért, mert fordított nemekkel ez bizony így igaz, így feltételezik, hogy itt is érvényes.
2022. febr. 4. 10:59
 3/28 A kérdező kommentje:
Igazad van!A csapból is az folyik,hogy a kövér nők lusták,egészségtelenek,ápolatlanok stb.Ezek után nem csoda,hogy nehezen hiszik el,hogy vonzóak lehetnek a férfiak számára.Én az extrán elhízott nőkhöz vonzódom,pedig sportos férfi vagyok.Tudom,hogy ez tényleg ritkaság.
2022. febr. 4. 10:59
 4/28 anonim ***** válasza:
64%

"A csapból is az folyik,hogy a kövér nők lusták,egészségtelenek,ápolatlanok"

Hát ez mondjuk tény.

2022. febr. 4. 11:12
 5/28 anonim ***** válasza:
87%

Nem igaz, hogy a kövér nők lusták! Barátnőm közel 100 kg volt, és rengeteget dolgozott. A lakása ragyogott, mindig rend volt, naponta főzött, és mellette segített a gyerekeinek és a beteg testvérének. Én feleakkora vagyok, és nem a szorgalmamról vagyok híres.

N

2022. febr. 4. 11:28
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert ritka az a kivétel, aki tényleg vonzódik a nagyon kövér nők iránt - és ezt nem fikázásból mondom, én is voltam kifejezetten kövér nő, és tudom, hogy mi vezethetett el odáig, nem akarok senkit sem fikázni. De az emberek nagy többségének ez nem tetszik. Van pár kivétel, akinek tényleg ez a zsánere, de egy a millióhoz.

Amúgy meg a tényleg extrém módon elhízott nők általában tényleg egészségtelenek (itt nem az 5. által írt 100 kilósra gondolok, hanem erre a 150+-os típusra). Egy ilyen közeli ismerősöm volt, nem véletlen, hogy 35 évesen szívelégtelenségben meghalt. Én 100 kilósan már szédültem, amikor lépcsőztem, minden bajom volt, a túlsúly miatt... 35 kiló mínusszal sokkal egészségesebb vagyok, nem véletlenül.

2022. febr. 4. 11:33
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Az nem igaz, hogy egynek sem kellenek, de a többség tényleg nem vonzódik a nagyon kövér nőkhöz. Egy arányosan teltebb nő szerintem vonzó, viszont a túl sok plusz kiló nem jön be.
2022. febr. 4. 11:45
 8/28 anonim ***** válasza:
92%

5.

Ilyenkor derül ki az, hogy a dolog legnagyobb mértékben úgyis genetikai áldás vagy átok...

Apám meg a rokonai zabálhatnak amennyit akarnak, együtt nem tesznek ki egy gyomorbeteg múmiát. Az átok része, hogy a bőrül is ehhez idomul, azonos korban lévő embereknél jóval öregebbnek tűnnek, szó szerint "elmúmiásodnak" a középkorú életszakaszukra.

Ezzel szemben a család másik fele csinálhat akármit, járhatnak edzeni meg lehetnek talpon napi 10 órát, úgyis pufik maradnak, max egészségesebben étkezhetnek (teljesen betartani úgysem tudják), meg ilyenek. A pozitív része a jó immunrendszer, kivéve a kövérséggel együtt járó dolgokat, meg, hogy nincsenek "múmia" vonásaik, még idősebb korban sem. Sok közöttük az orvosi csoda, az egyik nagy-nagybátyám cukorszintje valami tízszerese volt a normálnak és lazán elélt vele, nagynéném évek óta éli túl az elvileg túlélhetetlen betegségét, nagyapám vérnyomása alaphangon indult 180 környékéről mégis 80 felett volt, mikor letette a lantot.

Ha a kettőből lehet választani, még ez az utóbbi a kevésbé rossz.

2022. febr. 4. 12:00
 9/28 A kérdező kommentje:
Az 5.hozzászólóval egyetértek.Volt majdnem 200 kg-os kedvesem,s dolgozott,otthon takarított,főzött,eljártunk sétálni stb.Nem volt lusta,kifejezetten ápolt volt.Nyílván hamarabb elfáradt.A maratont sem tudta volna lefutni......
2022. febr. 4. 12:07
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

#9 "a maratont sem tudta volna lefutni"

Azt speciel elég sokan nem tudják lefutni, többek közt én sem. Ez így elég hülye megfogalmazás volt, mintha az iron man lenne egyébként a minimum egy egészséges embernél.

2022. febr. 4. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!