Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt a legtöbben,h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a legtöbben,hogy a rendkívül kövér nők egy férfinak sem kellenek?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam,hogy a nagyon kövér nőknek minimális az esélye arra,hogy normális párkapcsolatot alakítsanak ki.Az meg még hihetetlenebb az embereknek,hogy egy hatalmas túlsúllyal rendelkező nőnek sportos férfi legyen a párja.Miért van ez? Magamból kiindulva szerintem ez nem így van.

2022. febr. 4. 10:51
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

19-es:ez a hülyeség,hogy egy 67 kg-os nő kövér.Én a kérdésben tényleg nagyon kövér nőkre gondoltam,150 kg+-osra.

20-as:nagyon durva egy kövér nőt a hullákhoz,állatokhoz hasonlítani.

A kövér nők is érző emberek!

2022. febr. 4. 14:07
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudják, hogy az ilyen fétisesek, mint te is vagy, betalálják őket.
2022. febr. 4. 21:23
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

"Magamból kiindulva szerintem ez nem így van."

Ez milyen gáz!

Magadból indulsz ki, amikor te egy ritkaságszámba menő hájfétises vagy. Azért ne csináljál már úgy mintha a férfiak többsége hájfétises lenne!

Ez kb. a férfi nem ledegradálása

2022. febr. 4. 23:22
 24/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy a médianyomás, társadalomban élünk és ha a társadalmilag elfogadott, helyesnek, szépnek tartott norma, elvárás, divat az, hogy egy nő tökéletes (jelen értelmezésben: vékony) alakú legyen, akkor a legtöbb ember ezt a magáévá teszi. Ahogy a szőrtelenítés divatját is. Lehet, van egy csomó ember, aki szívesen hagyná a lábát, hónalját, mindenét szőrösen, mert neki úgy tetszik, megfelel úgy. Vagy mondjuk szívesen hordana zokni-szandált. Ezek negyven éve teljesen megfeleltek az akkori közízlésnek. Manapság pedig elfogadhatatlan, nevetség vagy gúny tárgya lehet. Nagy bátorság kell ezekkel szembemenni, társadalmi számkivetettségre számíthat az illető. Ha nem elég erős ezt elviselni, akkor inkább idomul. Kb ez a mostani testkultusznak megfelelés. Valamikor a willendorfi Vénusz volt egy ideál, tudod, milyen? Nem mondom, hogy csúnya, de a mai ízlés szerint az.
2022. febr. 5. 09:09
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
De kellenek. Csak menj ki az agárdi strandra nyáron.
2022. febr. 6. 06:00
 26/28 anonim ***** válasza:

Az elhízottság az nem csupán esztétika, de egészség kérdése is.

Én meg nem szeretnék egy egészségtelen emberrel összejönni ennyi...

2022. febr. 7. 17:08
 27/28 anonim ***** válasza:
Mekkora melltartót hordhat egy 150-200 kg-os nő?
2022. febr. 7. 19:02
 28/28 A kérdező kommentje:
Volt 192 kg-os kedvesem,neki ha jól emlékszem 125 D volt.De nem biztos,csak az,hogy hatalmas volt,rálógott a hasára.
2022. febr. 7. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!