Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen ha matchelek lányokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen ha matchelek lányokkal, majd köszönök és váltunk is pár normális mondatot, normális hogy gyakran nem is reagálnak többé?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 13. 18:55
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Tárt karokkal várnám az építő kritikát azoktól akiknek reális képe lehet arról hogy miben lehetne fejlődnöm. Nem zárkózom el tőle. Nem ghostingoltam még senkit. Sunyi, jellemtelen magatartás. Én szívesen dolgozom magamon, nem vagyok tökéletes ahogy mások sem. Viszont aki szarik bele mások érzéseibe az is dolgozzon magán. Attól nem lesz szebb ez a világ hogy mindenki ghostingol mert az úgy felnőttes. Cseppet sem felnőttes
2023. ápr. 14. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!