Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tematikus társkereső?
Sziasztok, jó estét.
35 éves elvált nő vagyok. Sajnos korai házasság volt, született egy kisgyerek. Volt férjemmel sok mindenben nem illettünk össze, főleg világnézeti dolgokban.
Többször ismerkedtem már, de sajnos nem illettünk össze az udvarlóval.
Én olyan társat keresek, aki egy vasárnap reggel képes reggeli készítés közben átölelni, megpuszilni, segíteni téríteni stb, akivel lehet romantikusan összebújni, akivel lehet élvezni a szexet, nem csak az a lényeg, hogy gyorsan elélvezzen, akivel lehet a kertben termelni magunknak valót, aki tiszteli a természetet, aki inkább biciklivel jár, mint autóval, akinek nem számít, hi, hogy milyen márkájú a cipője, mert az élet nem ettől boldog. Szóval kicsit régebbi vonású férfiak merre vannak? Akik még tudnak és örömmel udvarolnak, szépeket mondanak, nem kell nekem sem ékszer sem parfüm se semmi külcsín, csak a színtiszta szeretet és megbecsülés. Aki nem háztartási robotgépnek néz az én saját nyolc órás munkám után, hanem egyenlő félnek egy kapcsolatban. Ilyen férfit keresek. Aki elpakol maga után, nem pedig szanaszét dobálja a szennyest maga köré, aki ebéd után megköszöni azt, aki szereti beengedni a reggeli friss levegőt az ablakon. Nagy elvárásaim vannak? Az eddigi udvarlóimnak vagy a pénzük volt fontosabb, vagy ruhájuk, vagy egyszerűen lusta trehány ember volt.
"Szóval kicsit régebbi vonású férfiak merre vannak?"
Rám pl. elég jól illik mindez, amit leírtál, amire vágysz, és szerintem ez a minimum kell hogy legyen. Ráadásul, állítólag nem is nézek ki rosszul, sőt. ;)) Van egész jó állásom, kocsim, megtakarításom, humorom, műveltségem, rendesen sportolok és ez is meglátszik rajtam. Szeretek főzni, házias is vagyok, rend van mindig körülöttem, de azért nem vagyok kényszeres sem. Szexben is odaadó és figyelmes vagyok, és ha valamiben, abban 100%-ig biztos, hogy legalább ezt az összes barátnőm nagyon élvezte velem.
Ehhez képest mégis itt vagyok szingliként, és erőlködök a párkeresőkön, nem sok sikerrel. Pedig nem "szia, mizu"-val szoktam indítani, és nem is dick pic-kel folytatom. Ki érti ezt? ¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!