Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hisz egy nő tapasztaltab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisz egy nő tapasztaltabbnak egy férfit akinek volt életében 1-2 nője egy olyannal szemben aki már több mint 50 prostival volt együtt?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 15:02
 81/139 A kérdező kommentje:

És egy egyszerű nő aki csak jól néz ki az mit tud azon kívül felmutatni, hogy így született? Semmit.

Én viszont nem sikeresnek születtem hanem az lettem. Többet tettem le az asztalra mint ő.

Ő adja a szépségét én meg a többit.

50-et nem szoktam meginni.

2023. ápr. 15. 17:09
 82/139 anonim ***** válasza:
100%

Leírtam már egyszer de akkor újból megismétlem, hogy rögzüljön:

Ha a személyiséged és viselkedésed taszító/ijesztő egy lánynak akkor magasról lefogja xarni a "sikereidet" és lehet még rendőrt is hív rád ha zaklatod(mint ahogy ez a pizza-futár lány esetén is megtörtént).

2023. ápr. 15. 17:14
 83/139 A kérdező kommentje:

Tehát ha valaki leírja, hogy mennyi a fizetése és milyen pozicióban van az kisebbségi komplexussal küzd? Szerintem inkább ott a gond, hogy ti itt leírjátok, hogy ez nem érdekel titeket de azért bosszant is, hogy ha mérlegre teszitek a ti poziciótokat és fizetéseteket akkor bizony nagyon rosszul fest a helyzet.

Persze erre jön a visszavágás, hogy na de nektek van egy férjetek/feleségetek, csak ezzel annyi a gond, hogy olyan amilyen nekem nem kellene. Nem mondom lehet van itt 1-2 felhasználó aki valóban szép és csinos / nője az , de biztos, hogy 100-ból maximum 1-2 az aránya. A többi meg irreleváns számomra. Csúnya barátnőm nekem is lehetne, csak én nem érem be ezzel.

Attól nem lesz valaki jobb nálam, hogy egy árufeltöltő de van mellette egy nője amilyen nekem nem kellene. Akkor lenne több nálam, ha ugyanolyan szinten lenne keresetileg mint én és mellette lenne egy szép és csinos barátnője. De itt nem hinném, hogy sok ilyen felhasználó lenne.

Nem dicsekvés, hogy leírom a keresetem, csak azért veszitek annak mivel ti a közelében nem vagytok ennek és irigykedve tekintetek rá, így miután beszólogattok ezzel kapcsolatosan és ezt felhozom akkor jönnek az ilyen okosságok.

2023. ápr. 15. 17:16
 84/139 A kérdező kommentje:

Nem volt ez olyan túl jó elemzés, elsütött benne pár lózungot és ennyi. Korábban mindent tételesen cáfoltam már, de most nem fogok itt megint hosszú regényeket írni.

Mindenki szerepet játszik, valaki kevésbé, valaki jobban. Gondolom neked is vannak helyzetek mikor mást mutatsz mint amit gondolsz. Nos én ugyanígy vagyok ezzel csak sűrűbben gyakorlom mint mások.

Ha beléd rúgnak, te nem akarsz visszarúgni? Sokáig megtudom tartani magamban a mondandóm, de ha annyira kiprovokálná egy leendő barátnő a viselkedésével, hogy ilyen jellegűen szóljak be neki akkor nem gondolod, hogy ő is tehetne erről? Tehát az oké, hogy a nő veszekedést provokálna, olyanokat mondana amit nem kellene és én erre szintén visszaszólnék? Ebből annyi jönne le, hogy megint én vagyok a rossz?

Ha én most elkezdenélek kritizálni, hogy hogy nézel ki akkor elfogadnád? Ugyanilyen szinten kritizálnak itt páran, úgy, hogy még ékezeteket se tudnak használni és takarítónőnek nem venném fel őket. Szerinted Elon Musk-ot érdekli/elfogadja ha egy OKJ-s fröccsöntő kritizálja a mérnöki képességeit?

2023. ápr. 15. 17:25
 85/139 A kérdező kommentje:

De nem taszító. Itt szimplán annyi a gond, hogy a nők csak a külső alapján ítélnek azzal a hazugságukkal ellentétben, hogy belsőértékek, stb. számítanak.

Kvázi ha meglátnak egy férfit aki nem jóképű az már egyből úgy indít, hogy a fejükben elkönyvelik minden sz*rnak. Persze ha jóképű a férfi akkor egyből már előre felruházzák fejben minden pozitív tulajdonsággal tudatalatt. Na meg ott semmi se számít, ha patkánybelsejű akkor is legalább egy lábnyitásra vevő lesz a nő.

2023. ápr. 15. 17:27
 86/139 anonim ***** válasza:
100%

"De nem taszító."

Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Az itteni kérdések során számtalanszor kibukott, hogy a szemilyésed és a viselkésed teljesen elfogadhatatlan a nők számára...

Nem gondolod, hoigy ezen kéne változtatni?

2023. ápr. 15. 17:42
 87/139 anonim ***** válasza:
*viselkedésed
2023. ápr. 15. 17:43
 88/139 A kérdező kommentje:

Nem ezt az énem mutatom a nők felé a valóéletben.

2023. ápr. 15. 17:53
 89/139 anonim ***** válasza:
35%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Olvasd végig, ilyen testű nők hiszik magukat istennőnek, ilyeneket képzelj el amikor osztanak :D Virsliilábú, csöcs nélküli, elhízott xarok, és ezek oltogatnak másokat

2023. ápr. 15. 18:31
 90/139 anonim ***** válasza:
100%
88 Élő példa a pizzás lány is arra, hogy nem tudod megjátszani magad. El ne hidd, hogy néhány beszélgetés után nem vágná le a nő mekkora undorító, nőgyűlölő okádék vagy.
2023. ápr. 15. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!