Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hisz egy nő tapasztaltab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisz egy nő tapasztaltabbnak egy férfit akinek volt életében 1-2 nője egy olyannal szemben aki már több mint 50 prostival volt együtt?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 15:02
 91/139 A kérdező kommentje:

Nála nem is úgy akartam megjátszani magam mint egy más potenciális jelöltnél. Nyilván nem pénzt és levelet fogok bedobni egy olyan nőnek akit komolyan gondolok.

Nála is egyébként csak az volt a gond, hogy kevés volt a pénz. Ez a megközelítés is működhetett volna, csak egy nulla hiányzott a végéről.

2023. ápr. 15. 19:56
 92/139 anonim ***** válasza:
90%
Sok a pénzed, keress egy szakembert. Elmebeteg vagy.
2023. ápr. 15. 19:59
 93/139 anonim ***** válasza:
90%
Idefigyelj te kis sormunkás alkesz. Pasiként szóba se jöhetsz mert buta, bunkó, hímsoviniszta, alacsony, kövér vagy. De még sofőrnek se tudnálak felvenni mert alkoholista vagy. Hasznod nulla 🤷 Nézz már tükörbe és gondolkodj el az életeden.
2023. ápr. 15. 21:07
 94/139 A kérdező kommentje:

Vicces ahogy az én módszeremmel próbálsz visszavágni, csak ez nem működik úgy, hogy alattam vagy és nem vagy tisztában a tényekkel.

Egy egér ne próbálja előadni, hogy majd elkapja a macskát, mert csak beégés lesz belőle.

2023. ápr. 15. 21:25
 95/139 anonim ***** válasza:
100%
Alattad nincs senki :D
2023. ápr. 15. 21:27
 96/139 A kérdező kommentje:

Csak az emberek 80-90 százaléka.

2023. ápr. 15. 21:40
 97/139 anonim ***** válasza:
81%

Igen tudjuk, hogy te a sz@rt is meg tudod magyarázni. Csak egyszer a büdös életben történne meg, hogy ismernéd be legalább a legapróbb tévedésed vagy hibád. Baromi fárasztó ez az állandó magyarázkodás, ez a „mindent megmagyarázunk, hogy nekünk legyen igazunk” hozzáállás. Én is ilyen voltam régen, most már értem, miért kapott mindenki agyérgörcsöt körülöttem, amikor mindent pontosan így magyaráztam ki, ahogy te. Mindenáron védtem magam, hogy ne lehessen rajtam fogást találni, miközben voltak ott bőven hiányosságok. Manapság meg a legönkritikusabb emberek egyike vagyok. Veled szemben, aki továbbra is magyarázza a bizonyítványt, akivel még egy értelmes vitát se lehet folytatni, mert hiába érvel a másik logikusan veled szemben, te még akkor se ismered be a tévedésed, amikor az nyilvánvaló. Hogy miért érzed magad erre feljogosítva? Mert mások fölé pozicionálod magad, ebből kifolyólag elhitetted magaddal, hogy tévedhetetlen vagy. De a lelked mélyén, tudat alatt kevesebbnek gondolod magad másoknál, és azért magyarázkodsz folyton ahelyett, hogy beismernéd a hibáidat. Vastag védőfalat emeltél magad köré, amivel véded az önbizalmad és az érzékeny pontjaidat. Valószínűleg a védőfal mögött egy érzékeny, sebezhető lélek lapul, csak erről talán már saját magad is megfeledkeztél. A szerepjátszás ugyanez a kategória, az is a gyengeségeid védelmére szolgál, nehogy napvilágra kerüljön az igazi, sebezhető éned, nehogy összedőljön az önbizalmad. Ha őszintén és mélyen magadba kéne nézned, és szembenézni a gyengeségeiddel, akkor könnyen lehet, hogy összeomlanál. Ez bizony megmagyarázná az itteni viselkedésed.

2023. ápr. 15. 21:41
 98/139 anonim ***** válasza:
100%
Emberek 80-90%, hát persze. 😂😂😂😂😂 Van ám egó, kétség nem fér hozzá. Az simán lehet, hogy az emberek 90%-nál nagyobb arcod van, de hogy emberileg egy tripla nulla vagy és még egy sarki kisbolti eladó is fényévekkel értékesebb nálad, az is kva hétszentség.
2023. ápr. 15. 21:44
 99/139 anonim ***** válasza:
100%
#96 esetleg az amőbák 80-90%-a, bár még őket is többre értékelem nálad 🤡
2023. ápr. 15. 21:45
 100/139 anonim ***** válasza:
100%
Shrek az baj h te már régóta abba a tévhitbe ringatod magad, hogy a jó anyagi körülmények már elegek egy párkapcsolathaz egy nem sugar baby de anyagilag szegény csinos lány esetén. De a valóság az, hogy nem ez még kevés, ha elég lenne akkor a pizzafutár csajt is sikerült volna felszedni.
2023. ápr. 15. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!