Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mért tartják gáznak ha fiatal létemre csak is a 45/60közötti nők vonzanak és a fiatalabbak egyátalán nem ????
Kedves kérdező!
Minél többet belőlük, nagyon jók, kedvesek és izgatók.
Már házas vagyok, 40-en túl, feleségem korombeli, de amikor fiatalabb voltam, akkor állandóan azt a korosztályt hajtottam. Nem bántam meg egyáltalán. Ágyban és azon kívül is fergetegesek, kedvesek, szeretetre méltók és nincs játszma 😉
Rövid sztori: 28 évesen megismerkedtem egy 60 éves nővel, olyan igazi csinos, popsis, cicis nő 😀 Az a kémia, az leírhatatlan volt köztünk.
Első és második este is épp rossz időpontban érkezett a lánya, úgyhogy semmi sem volt. Második este, miután a lánya elment, még beszéltünk telefonon és foglaltunk egy last minute utat 2 hétre külföldre, így "látatlanban" 😀 Na hallod, a legjobb volt, amit tehettem, mert ott a nyaraláson minden be lett pótolva az első esték után. Sokszor.
4 éves kapcsolat lett belőle, imádtam vele lenni 😉
Próbáld ki, jó lesz az 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!