30 évesnél fiatalabbak! Pfizer oltás után hogy éreztétek magatokat?
1 napig a karom fájt, mintha belevertek volna, ezen kívül hőemelkedés, izomfájdalom, fáradtság. De másnapra elmúlt. Velem egyidős ismerőseim szintén ezeket tapasztalták.
22 vagyok
Az első után nagyln fájt napokig a karom, de az a beadás miatt volt, vérzett is akkor.
A második után másnap magas lázam volt és egész nap iszonyatosan rázott a hideg, még nem is éreztem ilyet. De estére már jól voltam.
Az első után a karomban két napig fájdalom, mint egy nagyon durva izomláz kb.
Másfél napig folyamatos hőemelkedés és nagyon durva fejfájás - illetve az ezekből adódó szédelgés, rossz közérzet.
A másodikat még a napokban kapom majd. :)
Igen, a karfájdalom általános, de nem csak ettől az oltástól, az influenza elleni oltástól ugyanígy fáj. Pusztán amiatt, hogy benyomnak az izomba adott térfogatú folyadékot.
Tágabb ismeretségi körömben az idős korosztályban alig okozott tüneteket, sőt, szinte semmit. Én középkorú vagyok, az én korosztályomban sokakat szintén nem viselt meg, de többen elég rosszul voltunk max. pár napig. És azt tapasztaltam, hogy akik amúgy betegesebbek, pont azoknak nem volt bajuk az oltás után.
Vagyis, úgy tűnik, az erős immunreakció okozza a rosszullétet. Ebből következőleg a fiatal korosztályban többen kellene legyenek, akiket megvisel.
Viszont bárki, akiről hallottam, hogy rosszul volt, mind azt mondta, hogy max 2-3 napig tartott, de legjellemzőbb az volt, hogy az oltás utáni napon rosszul éreztük magunkat, ami a rákövetkező napra hirtelen elmúlt, mintha elvágták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!