30 évesnél fiatalabbak! Pfizer oltás után hogy éreztétek magatokat?
Én tegnap kaptam meg az elsőt, utána 1-2 órával kicsit szédültem, aztán estére a szokásosnál jobban elfáradtam meg fájtak az izületeim, illetve lefekvéskor hőemelkedésem volt.
De nem volt vészes egyik se, meg lehet kicsit hipochonder vagyok és pl a szédülés nem is az oltástól volt, nem tudom.
Egy kicsit ma is fáradtabbnak érzem magam, de ezenkívül semmi.
24/L
6-os vagyok. Én is tegnap kaptam a másodikat. A nővér kérdezte, mi volt az első után, elmeséltem, erre azt mondta, hogy most akkor nem lesz semmi, a karomat borogassam, ha bedagad.
Én nevettem, hogy legyen így, azt mondta, így lesz, mert akinél erősebb reakciók voltak az elsőnél, annak nem lesz a másodiknál.
Nem tudom, ez általánosságban mennyire igaz, de eddig tényleg nem vagyok vacakul, az izomfájdalmat leszámítva.
Igen, általában a második szokta kiütni az oltottakat pár napra. Azt mondják, aki COVID-os volt, az van rosszul az elsőtől, mert esetükben az valójában a második találkozás a vírussal (illetve oltás esetén csak a szervezet "hiszi", hogy a vírussal).
Mindenkinek jobbulást kívánok, aki nem érzi jól magát, és vigasztalásul mondom, szinte biztos, hogy holnapra kutya bajotok nem lesz, de ha nem holnapra, akkor holnaputánra.
Nekem az első után karfájdalom sem volt, nem éreztem rosszul magam, -eltekintve a női problémáktól, mert oltás után 3 hétig pecsételő vérzésem volt, majd erősebb "normál mensi" 7 napig.
Tegnap kaptam a 2.-at, ma úgy ébredtem, hogy szarul vagyok, és egyre rosszabb lett. Semmi erőm, mindenem fáj, illetve 38 feletti láz. Lázcsillapító levitte, most már jobb, fel tudtam kelni. (Pfizer)
Én ugyan sputnikot kaptam, az első után egyhe izomfájdalom, a második után izomfájdalom + este lázasnak éreztem magam. Megmértem, 37 alatt volt.
Akikkel beszéltem és pfizert kaptak, hasonló tünetekről beszétek. Volt aki az első, volt aki a második után érezte lázasnak magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!