Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a férfiak ismerkedés "közben "? Egy ideje már irogatunk egymásnak, videóval is beszélgettünk már. Még nem tudtunk találkozni, mindig valami közbejött.
Figyelt kérdés
Tetszek neki, szeretne velem találkozni, vágyik rám de pár napja eltűnt, nem ír.. Olyan jó lenne vele találkozni. Pedig úgy tűnt nem egy komolytalan ember, normális munkája van pl. Nem egy komolytalan 20 éves,hanem 45 éves. Ti meddig "várnátok" rá? Vele szeretnék találkozni, nem akarok mást keresni. Olyan sokat beszélgettünk, jó vele beszélgetni. Legutóbb találkozót beszéltünk le de nem tudta hogy mikor tud eljönni pontosan, előtte el kellett mennie valahova. Írta hogy ír ha tudja mikor fog odaérni,addig ne induljak el de azóta se ír.. Ha későn is végzett a dolgával akkor is írhatott volna aznap vagy legkésőbb másnap. De nem írt pár napja..2023. ápr. 9. 12:47
21/32 anonim válasza:
Lehet, hogy párja van, az is lehet, hogy senkije, de mondjuk impotens, vagy egotuning stb. Az biztos, hogy belőled elég a duma (az sem folyamatosan, ahogy írtad), ne viccelj már, hogy tavaly xy hónap óta nem lehetett cirka 2 órát találni a valós megismerkedésre!
23/32 A kérdező kommentje:
Nőket?
2023. ápr. 9. 16:48
24/32 Noren1989 válasza:
Kérdező, #22 arra utalt, hogy nyilvánvalóan (!!!) a nők ismerkedésnél tanúsított amgatartása miatt történt ez veled.
Mondom a véregyszerű farbát: etet a fószer, veled meg van valami probléma, ami miatt beveszed ezt.
Egyedül vagy már egy ideje, önbecsülésed a béka segge alatt?
25/32 A kérdező kommentje:
Nemrég óta vagyok szingli. Van önbecsülésem de talán lehetne egy kicsit több vagy nem tudom. De szerintem nem ezek miatt van ez.
2023. ápr. 9. 17:11
27/32 anonim válasza:
Fogadd el a tényt, hogy átvert, és örülj annak, hogy itt megrekedt a dolog. Ha már most ilyen, milyen lenne később?
28/32 A kérdező kommentje:
26os beszéltünk már? Vagy még nem?
2023. ápr. 9. 17:58
29/32 anonim válasza:
Semennyit nem várnék. Ha még mindig egyedül vagyok, akkor ha keresne se állnék vele szoba.
30/32 A kérdező kommentje:
Írt tegnap reggel de azóta megint nem... Mikor kérdeztem, ezt írta:
Miért ne írnék neked...csak sok volt a gond,de most már minden oké. Nem tudom mikor ír legközelebb, azt írta hogy "írok még "..
2023. ápr. 23. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!