Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a férfiak ismerkedés "közben "? Egy ideje már irogatunk egymásnak, videóval is beszélgettünk már. Még nem tudtunk találkozni, mindig valami közbejött.

Figyelt kérdés
Tetszek neki, szeretne velem találkozni, vágyik rám de pár napja eltűnt, nem ír.. Olyan jó lenne vele találkozni. Pedig úgy tűnt nem egy komolytalan ember, normális munkája van pl. Nem egy komolytalan 20 éves,hanem 45 éves. Ti meddig "várnátok" rá? Vele szeretnék találkozni, nem akarok mást keresni. Olyan sokat beszélgettünk, jó vele beszélgetni. Legutóbb találkozót beszéltünk le de nem tudta hogy mikor tud eljönni pontosan, előtte el kellett mennie valahova. Írta hogy ír ha tudja mikor fog odaérni,addig ne induljak el de azóta se ír.. Ha későn is végzett a dolgával akkor is írhatott volna aznap vagy legkésőbb másnap. De nem írt pár napja..
2023. ápr. 9. 12:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
85%
Azonnal tiltsd le mindenhonnét. Az ilyenek időrabló energiavámpírok. Az életed számukra csupán egy átjáróhaz, és hidd el, nem te vagy az egyetlen akivel ezt teszi.
2023. ápr. 9. 13:41
 12/32 A kérdező kommentje:
De miért csinálják ezt az emberek ? Főleg hogy "ilyen jól beszélgettünk". Mikor tényleg úgy tűnt hogy tényleg komolyan gondolja. Miért kell szó nélkül eltűnni? Nem értem. Amikor ő is akart találkozni..
2023. ápr. 9. 14:25
 13/32 anonim ***** válasza:
47%
Ha direkt ismerkedés céljából találtatok egymásra, mondjuk társkereső oldalon, akkor nagy valószínűséggel mással is összeakadt ott és lehet, hogy ő jobban tetszik neki.
2023. ápr. 9. 14:26
 14/32 anonim ***** válasza:
50%
Valójában sosem akart találkozni. Sajnos vannak lelki nyomorék emberek (akiknek egy normális világban sárgaházban lenne a helyük) akik élvezik ha a többi embert érzelmileg szadizzák. Szándékosan és élvezettel teszik, mert személyiségzavarosak.
2023. ápr. 9. 14:31
 15/32 A kérdező kommentje:
Egyszer egyébként, ez előtt az eset előtt eltűnt egy hétre. Mondta hogy majd nem fog ráérni. De nem mondta hogy pontosan mikor. Egy hét múlva írt. Azt gondoltam, úgy tűnt arra gondolt hogy találkozni nem ér rá majd.Mikor írtam neki hogy azt hittem hogy nem fog már írni akkor írta hogy írta hogy elutazik. De azt nem mondta hogy egy hétig akkor nem fog írni. Elutazik akkor nem tud írni? Megint elutazott? Vagy nem értem.
2023. ápr. 9. 14:44
 16/32 anonim ***** válasza:
53%
Átver. Tiltsd le sürgősen!
2023. ápr. 9. 14:46
 17/32 anonim ***** válasza:
39%

2 dolog szokott lenni az ok:

- 1, Van más is képben. Ilyenkor több emberrel beszélget mindenki, aztán aki szimpatikusabb, azzal foglalkozik később. Mindkét nem így tolja jellemzően.

- 2, Ha a másik unalmas és nem érezzük, hogy tényleg mi kellenénk.

2023. ápr. 9. 14:52
 18/32 A kérdező kommentje:
Múltkor azt írta nekem hogy szerelmem...Érdekes.. Egy ideje már ismerkedtünk egyébként de még nem tudtunk találkozni mert mindig közbejött valami. Így voltak "szünetek" az ismerkedésben. Sokat beszélgettünk már..tavaly kezdtünk el beszélni.
2023. ápr. 9. 15:53
 19/32 anonim ***** válasza:
72%
Egyre több gázos részletet írsz… Szerelmem, mikor még nem is találkoztatok, meg hónapokig mindig közbejön vmi… Nagyon naiv vagy, kérdező!
2023. ápr. 9. 16:00
 20/32 A kérdező kommentje:
Sokat beszélgettünk már. Tavaly kezdtünk el beszélni. Miért csinálja ezt? Nem értem.
2023. ápr. 9. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!