Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy zárkózott lány aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy zárkózott lány aki nagyon tetszik, egyszer már beszélgettem vele de nem tartott sokáig mert nem voltam eléggé határozott! Szerintetek leírtam magam nála?

Figyelt kérdés

#ismerkedés #Zárkózott lány!
2022. szept. 29. 20:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mint írtad, zárkózott. Ez azt jelenti, hogy félénk, visszahúzó, tehát idő kell neki, amíg ki tud nyílni előtted. Próbálkozz nála, szépen fokozatosan kezdj el vele ismerkedni, előbb utóbb ha te is szimpi vagy neki, sikerülni fog.
2022. szept. 29. 21:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg újra, veszíteni valód nincs.
2022. szept. 29. 21:12
 3/15 A kérdező kommentje:
És kérdezgessem vagy hogyan próbáljam meg nyitottabbá tenni?
2022. szept. 29. 21:18
 4/15 anonim ***** válasza:
Próbálj meg minél többet beszélgetni vele először sablon dolgokról (suli, stb) aztán idővel komolyabb témák. A lényeg a fokozatosság.
2022. szept. 29. 21:22
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat hasznosak voltak számomra! Viszont az eredeti kérdésem az volt hogy leírtam-e magam nála azzal hogy elsőre elég határozatlan voltam? Mert én is félén és zárkózott vagyok így elég sok idő kellett nekem is ahhoz hogy rá vegyem magamat arra hogy odamenjek hozzá!
2022. szept. 29. 21:26
 6/15 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem. A legközelebbi próbálkozásod már sokkal jobb lesz! Nem az első beszélgetés határozza meg, hogy hogyan fog viszonyulni hozzád.
2022. szept. 29. 21:31
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

Van egy nagyon fontos "tananyag" az életben, úgy mondják hogy nem mindenki az aminek látszik. Attól hogy félénknek gondolod, mert mondjuk csendes vagy ezt a képet mutatja, messze nem jelenti hogy valójában is az.

Példa (tapasztalatból): rühelli a világot, rühelli az embereket, azért tűnik visszahúzódónak mert egy lelki sérült ember, aki legszívesebben kinyírna mindenkit. Vagy csak szimplán teljesen lenézi az embereket, köp rájuk, szánalmat érez irántuk. Egy ilyen személy esetében leírtad magad, bár már azzal hogy "megkörnyékezted", próbálkoztál nála.

Ha értelmes, jófej lány, akkor nem, talán még el sem tudja hinni hogy tetszene valakinek. Erre a te dolgod rájönni, de nem kell meglepődni ha a hátad mögött szétfikáz vagy röhög rajtad, csak mert ártatlannak tűnik.

2022. szept. 29. 21:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem meg említeni, pedig fontos dolog, hogy már két éve ismerjük egymást látásból és szerintem sejti azt hogy tetszik nekem! Így sem gáz hogy nem mentem oda hozzá korábban és amikor viszont igen akkor igazából csak bénáztam és nem sikerült úgy a beszélgetés ahogyan szerettem volna?
2022. szept. 29. 21:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Ne gondold túl, nem gáz. Próbálkozz legközelebb is.
2022. szept. 29. 21:43
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Teszek majd egy újabb próbát ahol magabiztosabb leszek aztán majd meglátom hogy alakul a dolog!
2022. szept. 29. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!