Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy zárkózott lány aki nagyon tetszik, egyszer már beszélgettem vele de nem tartott sokáig mert nem voltam eléggé határozott! Szerintetek leírtam magam nála?
Figyelt kérdés
#ismerkedés #Zárkózott lány!
2022. szept. 29. 20:47
11/15 anonim válasza:
hatodik osztályban biztattuk így egymást, mint amilyen válaszok az első oldalon vannak.
12/15 anonim válasza:
kérdező, ha valaki elsőre nem nagyon beszélget veled, az alapvetően két okból lehetséges:
- vagy bejössz neki, csak nagyon zavarban van, vagy valami egyéb gondja van épp
- vagy nem jössz be neki
alap szintű emberi-társas készséggel már simán látni lehet, melyik esetről van szó. eszerint járj el.
13/15 A kérdező kommentje:
12: Köszönöm a választ! Igen egyet értek, amíg nem mentem oda hozzá addig azt láttam, hogy akármikor találkozunk valahol rám nézett és egy darabig még nézett, ezt valamiféle érdeklődésnek értelmezem! De amint írtam is a beszélgetés során elég béna voltam, így nem tudtam azt megfigyelni hogy mit is gondol éppen rólam! Végig aranyos, kedves volt, de zárkózott! Nem kérdezett semmit csak röviden válaszolt a kérdéseimre!
2022. szept. 29. 23:19
14/15 anonim válasza:
Lehet megfeszult a streberkedes alatt .
15/15 anonim válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem érdekled. Vajon másokkal is ilyen? Vagy csak veled? Lehet kínos volt neki a beszélgetés veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!