Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az ilyen indítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen indításról társkeresés közben?

Figyelt kérdés
Pasi ír tinderen, a szia után az első kérdés, hogy meséljek magamról. Ha ő szólít meg, akkor neki illene bemutatkozni, nem?
2023. ápr. 9. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel a nyitással, hogy egy vadidegennek mégis mit mesélsz magadról.. :D Szerintem az ilyen rémes.
2023. ápr. 9. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Mert ahhoz h*lye, hogy kreatívan kérdezni tudjon. Ja, hogy meséljen magáról a kérdező, majd ezek alapján feltesz neki pár gagyi kérdést. Hagyjuk már!

Én amikor ismerkedtem, olyan levéllel nyitottam, amivel szerintem egyedi voltam, a levelemmel meg is szűrtem azokat akik esetleg kíváncsiak voltak rám. Pont ezért jó a levél is, mert rengeteg sok dolgot elárul magáról az írója.

2023. ápr. 9. 11:51
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Tudjuk, tudjuk... Csúnya, gonosz pasik, de azért mindent IS csináljanak.

Eleve, ha matcheltetek, ugyanúgy írhat a nő is. Megteszi? Általában nem. Így peeersze, hogy a férfi "kezdeményez", de még ez sem jó, mert ő vigye még tovább is a dolgot? Ha már írt egy sziát, írt egy kérdés, akkor esetleg te is tehetsz valamit a dologért.

Egyébként általában akkor szokott jönni a "mesélj magadról" kezdés, amikor a másiknál a leírásban kb. semmi sem szerepel, mert fél percet sem volt hajlandó arra szánni, hogy írjon egy bemutatkozást.

Vagy, ha már megunta az ember (akár férfi, akár nő), hogy az emberek mennyire képtelenek normálisan kommunikálni a társkeresőkön.

Egyébként meg kb. tök mindegy, hogy mit ír kezdésként az ember. Jól írta a válaszoló: Ha akar valaki beszélgetni a másikkal, akkor egy ilyen kérdés után is fog. Ha nem, akkor kb. bármit írhat, nem fog.

Fel kéne fogni, hogy a társkeresőn a legtöbb ember nem azért van fent, hogy egyes unatkozó embereknek zsebbe rakható szórakoztató termék legyen.

Egyébként volt már olyan, hogy lány barátom mutatta a kezdéseket (több is). Na, az egyedinek szánt kezdőszövegek megítélése szinte mindig attól függött, hogy a másik hogy nézett ki. Jó pasiknál a legkínosabb szövegekre is azt mondták, hogy jó. Átlagos vagy átlag alattinál majdnem minden ötletes szöveget leszóltak.

2023. ápr. 9. 14:59
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

13-assal egyet értek! Lehet hogy van egy teljesen normális férfi, aki már írt 50 frankó levelet, csak éppen egyre sem kapott választ. Minek legyen kreatív? Teljesen mindegy ki vagy vagy mit írsz, a lényeg az hogy jól nézzél ki. Enélkül a büdös életben sem ír vissza egy nő. A másik meg az, hogy a mai nőket már hozzászoktatták ahhoz, hogy a férfi a cseléd, teperjen ő, kápráztasson el ő. Persze ez kimerül abban hogy jól nézzen ki. Innentől kezdve keményen meg kell dolgoznia azért, hogy dobva legyen a nő részéről, lehet figyelmetlen, bunkó, agresszív, ez jelenleg mind-mind pozitív tulajdonság, a nők szexuális vágyának alap pillérei. Ettől férfias ma egy férfi. A többi csak unalmas jófiú!

A másik dolog meg az, hogy egy mai nőnek egy társkereső az nem más mint A'la carte étlap. Ezzel szemben egy átlagos, ámde normális férfinak csak egy helyszín ahol rommá alázzák, ahol a férfias önbecsülését a porba tapossák. Nem hinném hogy tévedek.

Egy nő kap naponta 15 levelet, addig egy átlag férfi egyet sem. Egy nőnek nem kell írnia egyetlen férfinak sem, addig egy átlag férfi 500 levél után is azt tapasztalja hogy nem kell senkinek. Tehát legyünk tökös férfiak, álljunk helyt mindenhol, de hát odáig el sem jutunk, hogy ezt egy nő díjazza vagy megbecsülje. Vagy hogy észre vegye.

Most jön a szokásos szöveg, hogy mennyi embernek van kapcsolata. Oké, értem! Akkor beszéljünk arról hogy ezek mennyire tartósak, mi a motiváció egy kapcsolatban, vagy hogy mi lesz vagyis mi van a 40-es korosztállyal? Válás válás hátán! Semmi sem jó, a nők elkezdik élni a második virágzásukat, még nagyobb elánnal, még magasabb elvárásokkal. Amit természetesen ők egyáltalán nem tartanak annak. Most aztán olyan szerelmes leszek, most aztán olyan pasit fogok magamnak, most aztán olyan színvonalas életem lesz!

Szóval az egész párkereséssel ott ment el a hajó, hogy nem férfi kell, hanem egy jó fotó, ami mögött egy olyan pasi áll aki a szexuális elképzeléseimet kielégíti. A másik probléma az, hogy ezt a mai nők már megtehetik. Innen gratulálok az elmúlt 70 év szándékos tendenciájának, miszerint a nőt szembeállították a férfiakkal. A férfi a gyűlölt, leigázandó ellenség, a nő az áldozat, aki majd most elégtételt vesz a bekamuzott és meghamisított "történelemért". Ma már a férfiakat kiherélték, állandóan a férfiakat kérdezik fel a hibáikért, a férfiakat alázzák porrá az összes fórumon, a férfiaktól várják el hogy minden téren állják meg a helyüket. Ezzel párhuzamosan a nőkkel is jól kib*sztak, mert a két nem mindig is szimbiózisban élt, de ezt tönkretették. Így viszont gazdaságilag pörgeti a piacot. Csak ezt azért észre kellett volna venni. Így se nő, se férfi, se család, se gyerek.

2023. ápr. 9. 15:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Azt még lehagytátok, hogy a csajok 80%-a a hapsik 10-20%-án pörög végig, aztán jönnek a "minden férfi csak d.gni akar" megállapítással, holott épp ők keresték ezt a típust.

Mondjuk, én a srácokat megértem, ha nálam állnának így sorba én sem tennék másképp...

És azt is jól írták, hogy kb. tök mindegy mi a nyitás, mert már a 0. pillanatban eldőlt minden. Ha te vagy az álommacsó, akkor már egy sziamizu-ra is olvadnak. Ha nem, akkor vagy vissza sem írnak (tök mindegy, hogy milyen személyre szabott, humoros stb. az üzenet), vagy fél naponta büfögnek két sort, amíg nem jön az újabb "mizu" egy álompashee-tól...

2023. ápr. 10. 00:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Oké ez nem jó, legyen.

De akkor mégis hogy kéne kezdeni?

2023. ápr. 10. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!