Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak pozitív társkeresős történeteitek?
Én biztatnálak.
Az olyanokat, akiket említesz, ki lehet azért lehet szűrni. Persze bosszantó meg minden, de ez vele jár.
Nagyon normális, értelmes, értékes férfiakkal találkoztam, számomra helyesek is voltak. Csak nem volt meg a szikra, kémia vagy nevezzük akárminek, többedik találkozás után sem. De ez nem a társkeresők hibája, én működhetek rosszul, mert sokaknak sikerül így.
Párkapcsolatom soha nem lett onnan. De van egy jofej srác akit onnan ismertem meg de ismeri a köreimet is meg én is a haverjait is szoval ennyi erővel másképp is ismerhettük volna egymást de neten találkoztunk össze mégis. Tarskeren.
Ő lett az akivel titokban szexelek es titokban támogat. És amikor barátommal haverokkal voltunk es velük összefutva, együtt bandázva is, soha nem adott ki. Titiokban néha megsimizett és vigyorogtunk mindenkin hogy senki nem vágja mi van köztünk:D
Neha neki sírtam ki a bajaim is. Neha adott egy kis füvet is.
Meg néha üzleteltünk is bőven nagyobb dolgokban is.
Igazi vérbeli cinkostársak voltunk. Csak neha betett ez az amaz a kapcsolatba(pl a rendőrség:D vagy épp külföldön voltam)
De azóta is felmászkálhatnék hozzá. De ma meg már házas tipp topp nő vagyok és nem akarom magam előtte lejáratni hogy de csalom(vele) a férjem meg a diploma utáni karrierem csucsán is neki állnék füvezni meg stb vele. Most épp a társadalomba vegyültem be, mint vmi tisztességes nő hogy ne is figyeljenek. Így is bejelölt az egyik nyomozó, és ugy tesz mintha csak ártalmatlan baráti kapcsolattartást akarna csak, pedig álnéven vagyok fent igy posztolgatom az idiota idézeteket meg kirándulós képeket mint a nagyátlag amiket szokott, mert lapulokv vegyülök:D
Szóval még nem mentem vissza hozzá mert ha megtudná hogy ugyanaz vagyok mint voltam azt ugy nem szeretném. Más lenne így. Pedig szükségem lenne ill van Rá.
*A barátomat se kellett amugy félteni ő is ugyanolyan "zsivány" volt. (Csak mielőtt vki gerinctelennek tartana.nem. csak mindenki élte a maga kis rafinált életét.)meg hát az összes banda se egyszerű emberkékől állt persze :D
Abból a sok lúzerségből trükközésekből bűvészkedésekből film is lehetne, amit anno mindenki leművelt :D
*Az is de nagy volt hogy amig a diplomát védtem, addig volt nálam házkutatás pont:D
Most igy nosztalgiázva, nem volt semmi sokminden.
Egy ismerősöm Badoon ismerte meg a párját, már házasok. :)
Egyébként ha normális férfit keresel, esetleg bemutathatlak két ismerősömnek (nekem már van párom, nekik épp nincs).
25/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!