Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak pozitív társkeresős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak pozitív társkeresős történeteitek?

Figyelt kérdés
Az ismerőseimtől és az internet csodálatos világából 95%-ban csak a negatív történeteket, a farokfotókat, a bunkó pasikat, a 2-3 naponta egy szóban válaszoló embereket hallom beszámolóként, szeretnék összegyűjteni pár olyan történetet is, amitől nem érzem úgy, hogy vágóhídra megyek, ha felregisztrálok egy internetes társkeresőre. :D Úgyhogy ha esetleg ott találtátok meg az igazit, vagy ugyan nem jött össze párkapcsolat, de összességében normális, jó fej emberekkel ismerkedtetek meg ott, kérlek, ne tartsátok magatokban. :D
2023. ápr. 7. 20:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik randim jól sikerült. A nő nagyon közvetlen volt, kedves, és furcsa módon kicsit jobban nézett ki, mint a fotón. Valamiért mégsem lett folytatás. Jóval később írtam neki. Rendes volt, mert válaszolt, de elmondta, hogy már összejött valakivel. Talán ez volt a legjobb élményem. Rosszból viszont annyi volt, hogy rövidesen kiszálltam a társkeresők varázslatos világából, és soha többet.
2023. ápr. 7. 20:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én biztatnálak.

Az olyanokat, akiket említesz, ki lehet azért lehet szűrni. Persze bosszantó meg minden, de ez vele jár.

Nagyon normális, értelmes, értékes férfiakkal találkoztam, számomra helyesek is voltak. Csak nem volt meg a szikra, kémia vagy nevezzük akárminek, többedik találkozás után sem. De ez nem a társkeresők hibája, én működhetek rosszul, mert sokaknak sikerül így.

2023. ápr. 7. 20:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
8 èves kapcsolat. De elötte sok h.lye betalàlt, majdne feladtam de aztàn mégse...
2023. ápr. 7. 20:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Saját részemről nincsen, de egyik haverom onnan ismerte meg a barátnőjét, összejöttek, és azóta is együtt vannak, már házasok is. :)
2023. ápr. 7. 20:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
14 éve ismertem meg a párom, egy internetes társkeresőn. Azóta együtt vagyunk, és élvezzük. Nagyon élvezük.
2023. ápr. 7. 20:58
 6/13 anonim ***** válasza:
26%

Párkapcsolatom soha nem lett onnan. De van egy jofej srác akit onnan ismertem meg de ismeri a köreimet is meg én is a haverjait is szoval ennyi erővel másképp is ismerhettük volna egymást de neten találkoztunk össze mégis. Tarskeren.

Ő lett az akivel titokban szexelek es titokban támogat. És amikor barátommal haverokkal voltunk es velük összefutva, együtt bandázva is, soha nem adott ki. Titiokban néha megsimizett és vigyorogtunk mindenkin hogy senki nem vágja mi van köztünk:D

Neha neki sírtam ki a bajaim is. Neha adott egy kis füvet is.

Meg néha üzleteltünk is bőven nagyobb dolgokban is.

Igazi vérbeli cinkostársak voltunk. Csak neha betett ez az amaz a kapcsolatba(pl a rendőrség:D vagy épp külföldön voltam)

De azóta is felmászkálhatnék hozzá. De ma meg már házas tipp topp nő vagyok és nem akarom magam előtte lejáratni hogy de csalom(vele) a férjem meg a diploma utáni karrierem csucsán is neki állnék füvezni meg stb vele. Most épp a társadalomba vegyültem be, mint vmi tisztességes nő hogy ne is figyeljenek. Így is bejelölt az egyik nyomozó, és ugy tesz mintha csak ártalmatlan baráti kapcsolattartást akarna csak, pedig álnéven vagyok fent igy posztolgatom az idiota idézeteket meg kirándulós képeket mint a nagyátlag amiket szokott, mert lapulokv vegyülök:D

Szóval még nem mentem vissza hozzá mert ha megtudná hogy ugyanaz vagyok mint voltam azt ugy nem szeretném. Más lenne így. Pedig szükségem lenne ill van Rá.

2023. ápr. 7. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

*A barátomat se kellett amugy félteni ő is ugyanolyan "zsivány" volt. (Csak mielőtt vki gerinctelennek tartana.nem. csak mindenki élte a maga kis rafinált életét.)meg hát az összes banda se egyszerű emberkékől állt persze :D

Abból a sok lúzerségből trükközésekből bűvészkedésekből film is lehetne, amit anno mindenki leművelt :D

2023. ápr. 7. 22:01
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

*Az is de nagy volt hogy amig a diplomát védtem, addig volt nálam házkutatás pont:D

Most igy nosztalgiázva, nem volt semmi sokminden.

2023. ápr. 7. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Nekem egy másfél éves kapcsolatom lett társkeresőről. Végül nem illettünk össze, de ez persze nem azon múlt, hogy hol ismertük meg egymást. Az ismerősi körömben viszont három pár is van, akik ma már házasok (kettőnek gyereke is van) és a Tinderen ismerték meg egymást, pedig állítólag ott csak szexkapcsolatot lehet találni.
2023. ápr. 7. 22:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm Badoon ismerte meg a párját, már házasok. :)

Egyébként ha normális férfit keresel, esetleg bemutathatlak két ismerősömnek (nekem már van párom, nekik épp nincs).

25/N

2023. ápr. 8. 00:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!