Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalkor elmúlását az ismerkedésben van aki nagyon rosszul viseli?
Szóval azt hogy fiatalon (mondjuk max. 30-35 éves korig kb.) még viszonylag "mindenki szép" feszes, sima, szóval nem öreg.
De ha te mondjuk 40+ évesen jössz ki egy hosszú akár 20+ éves párkapcsolatból és ismerkedni akarnál akkor kicsit olyan mintha a valóság így hirtelen pofánverne, hogy mintha hibernációból élednél hogy közben eltelt 20-30 év, és akik veled egyidősek akik közül választanod kellene, már olyan kis pocakos, duci, ráncos, csúnyácska, elhasznált emberek.
Míg legutóbb mikor randiztál lehet hogy az 20-25 éves korodban volt, a veled szemben ülő nő/férfi friss, ropogós volt, fényes hajú, ránctalan.
És most meg ezzel szembesülsz és lehet már a kedved is elmegy az egésztől?
Van ilyen az embereknek?
"nem számít hányszor esel pofára, te csak mindig kelj fel és haladj a célod felé?"
Van a reális és a mission impossible kategória.
Felőlem aztán próbálkozhatsz, de ne csodálkozz, ha elhajtanak. Ha kifejezetten gazdag vagy, akkor nagyobb az esélyed pénzre menő nőt kifogni.
# 20
a lelki öregség az konkrétan miben nyilvánul meg?
gondolom testi öregség alatt kopaszodás,pocak, elhízás, ráncosodást, toka stb. értessz
22
Abban, hogy nem olyan vagy, mint egy 20 éves. Nem is tudsz olyan lenni 40+ évesen, mert több, mint 2x annyit éltél. Egyszerűen más, más életszakasz. Mit nem lehet ezen érteni?
22
Konkrétabban. Nekem húszegynéhány évesen egy "tiszta lapos" fiú kell, nem olyan, akinek vannak már gyerekei, elvált, van mögötte 20 év házasság és egy exfeleség.
# 23
én is csak 26 éves vagyok, ezért nem tudom átérezni, csak kíváncsi vagyok erre a témára.
# 24
igen ez így van. Meg amúgy az ha az ellenkezője a helyzet, pl. 40-es pasi még sosem volt nős, gyerekei sincsenek, akkor az meg gyanút kelt hogy vajon miért.
Szóval szerintem legjobb így fiatalon (20-30 év) közt megtalálni párunkat, mert ahogy látom sok ember vergődését annyi évesen, az elég szomorú.
26
Nem kell vergődni, hanem ha úgy alakul, akkor egy hasonló korú, hasonló helyzetben lévő párt kell választani, nem pedig gyereked korabeliek után futni.
A fiatal csajok meg pasik egy miatt kellenek a 40-es korosztálynak: szexuálisan 100x vonzóbbak! A rejtély megfejtve. Általában ez a nagy szoknyavadászat addig tart a férfiaknál ameddig feláll nekik. Én 47 vagyok, és az ég világon nem érzem magam sem öregebbnek, sem butábbnak, se selejtesebbnek mint a huszon éves önmagamat. Pontosan hozom azokat a fizikai, szellemi elvárásokat mint anno. Pontosan ugyanúgy tetszenek a fiatal lányok mint régen. Viszont! Megházasodtam, van egy lányom, sokkal tapasztaltabb vagyok, és nem áll szándékomban csajozni. Teljesen más életszakasz, teljesen más világ, érdeklődés, érettségi szint. Én, azaz én nem érezném már magam jól egy huszonévessel, máshol tartok. Neki még jövője van, nekem már múltam. Nincs is ezzel baj.
A baj ott van, hogy ezek a negyvenes pasik és nők a gyors szexet keresik a fiatal generációnál. Az ilyen szexre hajtó fazonok számomra értéktelenek.
42 éves barátnőmet 2 hónapja vette el egy 26 éves, már most saját erejéből meggazdagodott, csinos, baba arcú fiatalember.
Sokan nem értették, de az esküvői fogadalomban a srác elmondta, hogy a barátnőm volt mindig is élete szerelme, és el sem tudná képzelni, hogy mással élje le az életét.
De ez csak egy példa, és majd meglátjuk mi lesz pl. 10 év múlva.
De lehet csak az irigység szól belőlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!