Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalkor elmúlását az ismerkedésben van aki nagyon rosszul viseli?
Szóval azt hogy fiatalon (mondjuk max. 30-35 éves korig kb.) még viszonylag "mindenki szép" feszes, sima, szóval nem öreg.
De ha te mondjuk 40+ évesen jössz ki egy hosszú akár 20+ éves párkapcsolatból és ismerkedni akarnál akkor kicsit olyan mintha a valóság így hirtelen pofánverne, hogy mintha hibernációból élednél hogy közben eltelt 20-30 év, és akik veled egyidősek akik közül választanod kellene, már olyan kis pocakos, duci, ráncos, csúnyácska, elhasznált emberek.
Míg legutóbb mikor randiztál lehet hogy az 20-25 éves korodban volt, a veled szemben ülő nő/férfi friss, ropogós volt, fényes hajú, ránctalan.
És most meg ezzel szembesülsz és lehet már a kedved is elmegy az egésztől?
Van ilyen az embereknek?
# 11
köszönjük az életvezetési tanácsadást. Azért ingyen ne osztogasd, nem jó üzlet ha más ezért fizetne is.
# 13
ilyenkor hol van az a nagy sikerkultusz tudálékos duma, hogy nem számít hányszor esel pofára, te csak mindig kelj fel és haladj a célod felé?
11. Bullshit. A férfiaknak a fiatal nők tetszenek pont úgy, mint ahogy a nőknek meg a jóképű és gazdag férfiak.
Amikor a nők meg akarják tiltani, hogy a férfiak fiatal nőkkel ismerkedjenek, az ugyanaz az incel hiszti tükrözve, amikor az incelek tiltanák meg, hogy a nők jóképű vagy gazdag férfiakkal ismerkedjenek.
Vagy akkor a nőknek is mondjuk, hogy az átlagos keresetű nő mellé nem illik a jómódú vagy gazdag férfi, vagy az átlagos arcú nő mellé a jóképű férfi.
# 16
ja akkor csak ennyi az egész?
A teste?
Én azt hittem itt valami elemi undor van attól hogy 20 évvel idősebb.
Tehát a kivételek amit mondassz azt úgy érted aki nem pocakos, nem hájas elhízott hanem olyan feszes mint 20 évvel korábban az már oké?
17
Ahogy a nőknél is van egy csoport, aki képtelen megérteni, hogy akármilyen tökéletesen ápolt a bőre, és edzett a teste, és akármennyire is jófej, és laza, akkor se lesz 40-ből 20 éves, a férfiaknál is megvan ugyanez a csoport. Lehetsz feszes, és nem hájas, attól még nem lesz 20 éves tested, és pont. Akinek 20 évesen lelkileg megfelel, hogy 40 éves pasival járjon, annál nem a pocakodon fog múlni a dolog.
# 18
ja láttam ilyen nőket, inkább kínos volt mint jófej és laza amit csinált.
Állásinterjúra jelentkezéshez csatolt egy videót hogy trambulinon ugrál. :D
"n azt hittem itt valami elemi undor van attól hogy 20 évvel idősebb."
Nálam igen. A teste és lelke is öreg. Máshogy néz ki, máshogy gondolkodik. Minden más. Máshogy nőtt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!