Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatalkor elmúlását az ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalkor elmúlását az ismerkedésben van aki nagyon rosszul viseli?

Figyelt kérdés

Szóval azt hogy fiatalon (mondjuk max. 30-35 éves korig kb.) még viszonylag "mindenki szép" feszes, sima, szóval nem öreg.

De ha te mondjuk 40+ évesen jössz ki egy hosszú akár 20+ éves párkapcsolatból és ismerkedni akarnál akkor kicsit olyan mintha a valóság így hirtelen pofánverne, hogy mintha hibernációból élednél hogy közben eltelt 20-30 év, és akik veled egyidősek akik közül választanod kellene, már olyan kis pocakos, duci, ráncos, csúnyácska, elhasznált emberek.

Míg legutóbb mikor randiztál lehet hogy az 20-25 éves korodban volt, a veled szemben ülő nő/férfi friss, ropogós volt, fényes hajú, ránctalan.

És most meg ezzel szembesülsz és lehet már a kedved is elmegy az egésztől?

Van ilyen az embereknek?

2023. ápr. 7. 17:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
68%
Mindenki a saját korosztályában keressen. Ha te negyven pluszos férfi vagy akkor 40+ nő illik hozzád. Ha te sportos vagy olyat is találsz aki szinten az. De a 20,30 as fiatal nőket felejtsd el.
2023. ápr. 7. 20:26
 12/31 A kérdező kommentje:

# 11

köszönjük az életvezetési tanácsadást. Azért ingyen ne osztogasd, nem jó üzlet ha más ezért fizetne is.

2023. ápr. 7. 20:38
 13/31 anonim ***** válasza:
85%
Akkor majd pár pofára esés után tanulod meg.
2023. ápr. 7. 20:48
 14/31 A kérdező kommentje:

# 13

ilyenkor hol van az a nagy sikerkultusz tudálékos duma, hogy nem számít hányszor esel pofára, te csak mindig kelj fel és haladj a célod felé?

2023. ápr. 7. 20:52
 15/31 anonim ***** válasza:
24%

11. Bullshit. A férfiaknak a fiatal nők tetszenek pont úgy, mint ahogy a nőknek meg a jóképű és gazdag férfiak.

Amikor a nők meg akarják tiltani, hogy a férfiak fiatal nőkkel ismerkedjenek, az ugyanaz az incel hiszti tükrözve, amikor az incelek tiltanák meg, hogy a nők jóképű vagy gazdag férfiakkal ismerkedjenek.

Vagy akkor a nőknek is mondjuk, hogy az átlagos keresetű nő mellé nem illik a jómódú vagy gazdag férfi, vagy az átlagos arcú nő mellé a jóképű férfi.

2023. ápr. 7. 20:52
 16/31 anonim ***** válasza:
82%
Nem megtiltotta, hanem jó tanácsot adott. Én 20-on éves koromban undorodtam a rám nyomuló 40-es pasiktól, mint ahogy a barátnőim is. Ha egy 40-es pasinak elmegy a kedve egy 40-es nőtől, akkor képzelheted, hogy egy 20 évesnek milyen lehangoló egy 40-es átlagos férfi meztelen teste. Persze mindkét nemnél vannak kivételek, akik sokkal jobban tartják magukat.
2023. ápr. 8. 03:46
 17/31 A kérdező kommentje:

# 16

ja akkor csak ennyi az egész?

A teste?

Én azt hittem itt valami elemi undor van attól hogy 20 évvel idősebb.

Tehát a kivételek amit mondassz azt úgy érted aki nem pocakos, nem hájas elhízott hanem olyan feszes mint 20 évvel korábban az már oké?

2023. ápr. 8. 09:54
 18/31 anonim ***** válasza:

17

Ahogy a nőknél is van egy csoport, aki képtelen megérteni, hogy akármilyen tökéletesen ápolt a bőre, és edzett a teste, és akármennyire is jófej, és laza, akkor se lesz 40-ből 20 éves, a férfiaknál is megvan ugyanez a csoport. Lehetsz feszes, és nem hájas, attól még nem lesz 20 éves tested, és pont. Akinek 20 évesen lelkileg megfelel, hogy 40 éves pasival járjon, annál nem a pocakodon fog múlni a dolog.

2023. ápr. 8. 12:09
 19/31 A kérdező kommentje:

# 18

ja láttam ilyen nőket, inkább kínos volt mint jófej és laza amit csinált.

Állásinterjúra jelentkezéshez csatolt egy videót hogy trambulinon ugrál. :D

2023. ápr. 8. 13:10
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"n azt hittem itt valami elemi undor van attól hogy 20 évvel idősebb."

Nálam igen. A teste és lelke is öreg. Máshogy néz ki, máshogy gondolkodik. Minden más. Máshogy nőtt fel.

2023. ápr. 8. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!