Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire riasztják el a férfiakat a nők társkereső profiljaiban látható LMBTQ szimbólumok?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 13:53
1/7 anonim válasza:
Kit érdekel? Ha homofóg és hasonlók ne foglalkozz vele, ilyen egyszerű.
2/7 anonim válasza:
Nőként írok, szerintem nem annyira szerencsés profilba szimbólumot rakni. Ha egy szivárványos zászlót teszel ki, akkor simán hiheti azt, hogy nem férfiakat keresel. Viszont ha kevésbé ismert szimbólumokat, pl. biszexuális zászlót vagy aszex zászlót teszel ki, arról az utca embere nem fogja tudni, hogy mit jelképez.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez olyan, hogy azok a nők akik ilyeneket raknak a profiljukba, pont hogy soha, de soha, semmilyen körülmények között nem akarnának olyan férfiakkal összejönni, akiket ez elriaszt. Szóval ha ez el is riaszt egy rakás férfit, az mindkettejüknek kifejezetten jó...
4/7 anonim válasza:
nem riaszt el, csak tudom, hogy nem egymást keressük.
5/7 anonim válasza:
Én dafke kirakom, és igy a hulyék, rasszisták nem írnak 😁
6/7 anonim válasza:
Semennyire, jó eséllyel azt sem tudom mit jelent.
7/7 anonim válasza:
Semmi gond, látszik hogy agyhalott---> kerülendő! A normális embereknek tesznek szívességet, ezúton is megköszönöm hogy ennyire segítőkészek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!