Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szoktatok visszautasíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktatok visszautasítani valakit, ha nektek nem jön be?

Figyelt kérdés
Ha kezdeményez nálatok valaki, de nektek akár külsőre, akár belsőre nem jön be. Megmondjátok neki, hogy bocsi, de nem vagy az esetem? Vagy valami másra hivatkoztok (nem értek rá, nem akartok kapcsolatot stb.)? A korokat és a nemeteket is írjátok le légyszi!
2023. ápr. 7. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
"Nem érzem azt amit te!"
2023. ápr. 7. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Ez akkor hulye helyzet ,ha elotte meg nyonultal a palira.
2023. ápr. 7. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok éve vagyok kapcsolatban, tehát így elég egyszerű. Elutasítom a fizikai közeledést, a szóbeli bókokat is letudom egy sima köszivel. Nem állok le flörtölni, nem játszok senkivel. Szingliként sem okozott gondot. Alapból is az őszinteség híve vagyok, szóval egyszerűen elmondtam, hogy mit érzek, sose kerestem kamu kifogást. Elmondtam, ha nem jött be, vagy hogy ez miért nem működne. Nem kell azért bűntudatot érezni, mert valakitől nem akarsz többet. Persze csak korrekt módon fogalmazva, ahogy neked se esne rosszul. Ha ezen is megsétrődik, mert persze van ilyen, az már nem az én bajom.
2023. ápr. 7. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
26N vagyok. Kicsit helyzetfüggő, mert pl. ha valaki úgy jön oda hozzám, hogy éppen két bevásárlószatyorral a vállamon megyek haza, és annak a kétségbeesett típusnak tűnik, aki mindenkit leszólít, akkor simán rávágom, hogy nem ismerkedek. Viszont ha pl. fenn vagyok egy társkeresőn, vagy egy személyes randin nem lesz szinpatikus valaki, akivel egyébként minden nap órákat beszélgetek, akkor átlátszónak tartanám azt mondani, hogy most nem akarok kapcsolatot, vagy hogy nincs időm. Általában az igazat szoktam megmondani finoman, pl. "Nem érzem, hogy személyiségileg összepasszolnánk", "Nem vagy annyira az esetem", "Nem érzem úgy, hogy ennek a kapcsolatnak számomra lenne jövője", stb., ha olyan a helyzet, mondok konkrétumot is akár.
2023. ápr. 7. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy az esetem.

Sok vagy.

Ennyi.

2023. ápr. 7. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocs, Te sem írtál, sem kort, sem nemet.
2023. ápr. 7. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nem szeretnék veled kapcsolatot kialakítani, összejönni. Csak így őszintén.
2023. ápr. 7. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!