Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerelmes vagyok vagy megszall...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok vagy megszallott?

Figyelt kérdés
A sracot 1 eve ismerem... Az egyetemen talakoztunk kozos baratok alapjan. Aztan elhivott kettesben talalkozni, az a elejen mondta, hogy o jelenleg baratsag extrakkal kapcsolatot keres, amig nem fejezi be az egyetemet nem vagyik semmi komolyra. Nekem az elejen siman szimpi volt mint haver, de kulsore nem nagyon jott be, kifejezetten nem akartam vele nyilvanos tomeges helyeken mutatkozni ahol valami ismeros lathat. Aztan nagyon nyomult, mindig irt, nagyon kedves, figyelemes volt stb. Szerintem 1,5 honap utan egy buli utan kisse alkohol befolyasa alatt lefekudtem vele. Nagyon jo volt. Ezek utan elkezdtunk surubben szeretkezni. Aztan jott egy idoszak amikor rengeteg idot toltottunk egymassal. Itt azt hittem hogy lehet ebbol valami mert ugy viselkedett velem, aztan meg beszeltunk, hogy o meg mindig nyitott mas lanyokra es hiaba kedvel, nem akar masokat se most, se kesobb miattam visszautasitani... Aztan tartottam vele egy kis szunetet, majd 2 honap mulva megis visszamentem hozza. Most ujra sokszor egyutt alszunk, megint nagyon odaadoan viselkedik velem. Randikra is el akar vinni, de bennem meg mindig ott van az hogy nem szivesen mutatkozom vele. A lenyeg az hogy ugy erzem hogy valamit erzek iranta, hiszem minden egyes nap gondolok ra nezem,hogy irt, nem akarok megvalni tole es mindig szomoru vagyok amikor elkoszonunk. Viszont nem igazan erdekel, hogy mas lanyokkal is van viszonya, es tudom hogy nem akarnek vele egyutt lenni, nem akarnam ot felvallalni baratok es szulok elott, valamint nem hiszem hogy egy egeszseges kapcsolatunk lehetne... Nektek volt mar ilyen? Mi ennek az oka, es mikor lesz vege?
2023. ápr. 7. 11:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked hiányzik,hogy kötődj valakihez,de nem vagy szerelmes.Talán ő is így van vele.Jó odabújni valakihez,de ez messze van a szerelemtől.
2023. ápr. 7. 11:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lesz vége, ha többet nem talizol vele, tudomásul veszed, hogy ez nem szerelem, csak mivel nincs más az életedben így ő is jó. & Adsz magadnak esélyt arra, hogy olyan alakkal ismerkedj, légy, akivel szeretni fogjátok egymást.
2023. ápr. 7. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!