Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú ( hagyományos)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú ( hagyományos) szerelmes levelet ír, akkor tényleg szerelmes, vagy csak megszállott?

Figyelt kérdés
A levélben nem fedi fel magát, de én megtudtam másoktól, hogy ez a bizonyos illető volt. Nagyon szépeket ír, de nem tudom elképzelni, hogy hogy szerethet valaki ennyire, úgy, hogy nem is ismer..
2015. dec. 22. 23:45
 1/3 anonim válasza:
Lehet, szeret nagyot mondani/írni.
2015. dec. 22. 23:54
 2/3 Fish1 ***** válasza:
100%

Nem megszállott, de szerintem félénk, ha nem fedte fel magát. Így nem is igazán értem az értelmét a levélírásnak, mert ha válaszolni akarnál, kinek küldenéd? :)

Ismeretlenül meg úgy "szerethet", hogy felruházott téged mindenféle tulajdonságokkal, amikkel lehet, hogy nem is rendelkezel, de neki tetszene, és a kreált képbe szeretett bele, mint illúzióba.

2015. dec. 23. 00:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Én írtam már ilyet lánynak kézzel legalább hármat, de most is írtam egy olyat ami nem egyértelmű szerelmes levél de ha valaki figyelmesen olvassa akkor kiderül belőle. Azért írtam mert tényleg ő a mindenem és nagyon szeretem. Ebből kettőt akkor írtam amikor még együtt voltunk. Szakított velem nemrég. Akkor kapott egy "utolsót" a mostani pedig inkább egy kis kedvesség karácsonyra nem is a levél a lényeg hanem úgy egyben a melléklettel minden :)

Egyszerűen nem tudom elfelejteni.

2015. dec. 23. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!