Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú ( hagyományos) szerelmes levelet ír, akkor tényleg szerelmes, vagy csak megszállott?
Nem megszállott, de szerintem félénk, ha nem fedte fel magát. Így nem is igazán értem az értelmét a levélírásnak, mert ha válaszolni akarnál, kinek küldenéd? :)
Ismeretlenül meg úgy "szerethet", hogy felruházott téged mindenféle tulajdonságokkal, amikkel lehet, hogy nem is rendelkezel, de neki tetszene, és a kreált képbe szeretett bele, mint illúzióba.
Én írtam már ilyet lánynak kézzel legalább hármat, de most is írtam egy olyat ami nem egyértelmű szerelmes levél de ha valaki figyelmesen olvassa akkor kiderül belőle. Azért írtam mert tényleg ő a mindenem és nagyon szeretem. Ebből kettőt akkor írtam amikor még együtt voltunk. Szakított velem nemrég. Akkor kapott egy "utolsót" a mostani pedig inkább egy kis kedvesség karácsonyra nem is a levél a lényeg hanem úgy egyben a melléklettel minden :)
Egyszerűen nem tudom elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!