Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ezt szeretném a férfiaktól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt szeretném a férfiaktól, milyen személyiségzavarom lehet?

Figyelt kérdés
Bármit, amit nem akarnak maguktól megadni, úgy érzem el kell érnem vágykeltéssel, szexszel, erővel, szavakkal, minden módszert bevetve vágyni kezdek rá. Ez lehet szexuális dolog, akár csak még egy menet, vagy anál, vagy anyagiakban, vagy családi vagy időbeni, bármilyen dolog, amit nem ajánlanak fel maguktól, úgy érzem el kell érnem és tenni érte, hogy felajánlják, hozzájussak. Akár tök lényegtelen dolgokhoz is, pl ha senki sem foghatja meg a bélyegét, és betegesen vigyáz rá, akkor nekem egészen biztosan meg kell fognom és ezért tenni fogok minden eszközzel. Azért van, hogy nem érdekel a dolog, de az esetek 70%ában ez van, ha valami nem, akkor próbálkozok amíg el nem érem.. úgy érzem ettől leszek fontos, hogy megad olyan dolgokat, amiket nem szeretne, mert azok nyilván fontosabbak neki, ha megvonná tőlem őket.
2023. ápr. 7. 06:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A személyiségzavaroknak pont az az egyik lényege, hogy játszmázással tuningolják az egot az alacsony önértékelés miatt. Figyelmet, egyfajta kontrollt akarnak mindenáron. Szerintem jó helyen tapogatózol. Nem tudom, hisztirohamaid milyen gyakran vannak, de amit az előbb leírtál, hogy ha nem tudod meg mit olvas a másik, akkor sírsz majd szakítasz, ez erősen hisztiroham jellegű. Szerintem borderline felé billen a mérleg, nyilván ezek a zavarok skálán mozognak, hogy milyen súlyos, ahhoz látni kéne külső szemmel, hogy mit produkálsz.
2023. ápr. 7. 13:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon idegesítő nő lehetsz, irom ezt nőként.
2023. ápr. 7. 14:34
 13/13 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nincs, mindig kedves, visszahúzódó, csendes, simulékony személyiség voltam. Egyáltalán nincs "hisztim", mármint olyan, amire te gondolsz, esetleg néhány suttyó titulálhatja annak. Ha pl néz valamit, majd kinyomja úgy érzem titkolózik, nem mondja el, erről beszélünk pár napig, majd úgy érzem nem bízik bennem, titkolózik, szomorúvá tesz--sírok, és aztán ha nem változtat szakítok. Van, aki szerint hiszti, de szerintem teljesen normális sírni olyan miatt, ami rosszul esik. Nem szoktam a hangomat sem felemelni meg semmi ilyesmi. Egyszerűen megbánt hogy úgy érzem nem vagyok igazán fontos, nem értékel eléggé, és szakítok.

Mondom, hogy nem mindennél, de ilyen oldalas volt már, úgy éreztem titkolózik. Máskor meg pl nem érdekel, hogy hol volt, mert az lényegtelen, minden azon múlik, mit érzek fontosnak. Ha úgy érzem valami nem fontos neki, nem érdekel mit nézett, rá se kérdezek. Ha úgy érzem nem fontos hol volt, akkor se kérdezek rá. De ilyen nézett valamit és elkapcsolta gyorsan, na ez már volt probléma. Nem mindegyik ilyen, de ilyenek. Szeretek fontos lenni és a fontos dolgait szeretném, ha megosztaná velem, akkor is, ha "ki kell csalnom, ki kell erőszakolnom" a dolgot. Nem fétis, szexuálisan nem vonz, csak pl a szexuális dolog, ha miattam megy bele análba, pedig amúgy tiltakozott, hogy nem akarta, csak rávettem.

Tuti személyiséggond, de idegesítőnek még sosem tartottak, cukinak szoktak tartani és minden férfi úgy szokta érezni az elején, hogy nagyon közel vannak hozzám érzelmileg.. én meg nem, csak nagyon ritkán. Ja, nők csak ritkán kedvelnek, de csak mert sikerem van a párjaiknál is.. a nálam szebb, vagy vonzóbb (külső+belső) nőkkel jövök csak ki, akik többet tudnak adni, mint én.

2023. ápr. 7. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!