Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ezt szeretném a férfiaktól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt szeretném a férfiaktól, milyen személyiségzavarom lehet?

Figyelt kérdés
Bármit, amit nem akarnak maguktól megadni, úgy érzem el kell érnem vágykeltéssel, szexszel, erővel, szavakkal, minden módszert bevetve vágyni kezdek rá. Ez lehet szexuális dolog, akár csak még egy menet, vagy anál, vagy anyagiakban, vagy családi vagy időbeni, bármilyen dolog, amit nem ajánlanak fel maguktól, úgy érzem el kell érnem és tenni érte, hogy felajánlják, hozzájussak. Akár tök lényegtelen dolgokhoz is, pl ha senki sem foghatja meg a bélyegét, és betegesen vigyáz rá, akkor nekem egészen biztosan meg kell fognom és ezért tenni fogok minden eszközzel. Azért van, hogy nem érdekel a dolog, de az esetek 70%ában ez van, ha valami nem, akkor próbálkozok amíg el nem érem.. úgy érzem ettől leszek fontos, hogy megad olyan dolgokat, amiket nem szeretne, mert azok nyilván fontosabbak neki, ha megvonná tőlem őket.
2023. ápr. 7. 06:53
A kérdező szavazást indított:
Kisebbségi komplexus
Nárcizmus
Borderline
Bipoláris
Hisztrionikus
más-leírom
20 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez csak egónövelés, megerősítést keresel. Azt meg ha tényleg kívancsi vagy rá milyen bajod van (a fejemt rá merném tenni hogy semmi amúgy), menj el pszichológushoz és ő majd megmondja, ne a gyakori többnyire önképzett népétől várd az értelmes választ.
2023. ápr. 7. 07:00
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem feltétlenül személyiségzavar. Az ilyen emberek, mint te általában gyerekkorukban kevés figyelmet kaptak, a szülők nem nevelték őket következetesen, hisztivel mindent elértek, de főleg a figyelmet. Amolyan felnőttkori dackorszakod van. :D
2023. ápr. 7. 07:04
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
És ha valaki olyan mint én, hogy következetes abban amit mond, azzal mit kezdesz? Felidegesít?
2023. ápr. 7. 07:40
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
A szavazók egyébként végzett szakemberek?
2023. ápr. 7. 07:44
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Nő vagy.
2023. ápr. 7. 08:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
2-es ez a személyisegzavarosokra is jellemző.
2023. ápr. 7. 08:40
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Tipikus hp vagy semmi más! Ha azt hiszed hogy idővel nem jön rá a kis játszmáidra és nem utál meg téged akkor te nagy tévedésben élsz! Nem az ilyen nök a nyerők a férfiaknál. Ideig-óráig működik, te meg elhiszed magadról hogy mekkora ász vagy😂😂😂😂
2023. ápr. 7. 09:40
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
Megszavazzuk neked, hogy milyen zavarod lehet? Szerintem beszélgess inkább egy pszichológussal, ő többet tud segíteni. Mi laikusok csak találgatni tudunk, ennek mi értelme?
2023. ápr. 7. 10:04
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem szem zavar simán ertéketlennek tartod magad akinek megerősítések kellenek csak hogy ő nem egy a 100ból a másiknak, és plusz önzőség is van benne mert nem érdekel a másik.
2023. ápr. 7. 10:43
 10/13 A kérdező kommentje:

"Az ilyen emberek, mint te általában gyerekkorukban kevés figyelmet kaptak, a szülők nem nevelték őket következetesen, hisztivel mindent elértek, de főleg a figyelmet."

Most akkor kaptam figyelmet vagy sem?

Aki ajánlotta a pszichológust gondolja, hogy 10/10 ugyanazt mondaná? Pont annyira jó mint ez az oldal, csak ez ingyen van.

Változtatni nem tudok rajta, mi okoz örömöt, titkolni sosem titkoltam és ezzel együtt volt rendben a férfiaknál, csak érdekel, hogy miért is lehet és hogy van-e neve. A nárcizmus is erős szégyenérzetből fakad.. magatartásproblémáim sosem voltak, káros szenvedélyeim nincsenek, és miután megkaptam, nem tartom értéktelennek az elért "sikert", illetve nem "csak ezért" kell a pasi, de tény, hogy olyanoknál is örülök ilyesminek, aki nem érdekel egyáltalán. Pl ha megnéznek miközben barátnő megy az oldalán és "elértem", hogy utánam forduljon, akkor az jól esik, akkor is, ha semmit sem akarok a pasastól. Ez szimpla egonövelés, ezt felismerem, de ha kapcsolatban nem jön ilyesmi, pl olvas valamit, és nem mondja meg, hogy mit, és következetesen nem mondja meg bárhogy próbálkozom, akkor szakítok, mert úgy érzem nem tart elég értékesnek(de előtte esélyes, hogy elsírom magam). De ilyen apróságokat, hogy mit vett a boltban és nem mondja meg, na ezt lazán elfelejtem és egy idő után nem akarom elérni, minél inkább fontosnak tart valamit, annál inkább tartom én is annak, és annál jobban akarom elérni.. ha meg nem kapom meg, akkor kilépek a kapcsolatból(de ilyen ritkán van).

Jaja, szerintem is valami "hülyepcsa" viselkedés vagyis értéktelenség kompenzálás--de biztos van valami neve, meg oka. El nem lehetetleníti az életem, sokszor még előny is kapcsolatokban az ilyesmi játszmázás meg cukinak tartják, meg elmélyíti a dolgokat, ha csak nekem tesznek meg valamit, megbíznak bennem ennyire, meg örülnek is, hogy engem ennyire érdekelnek.. Tenni nem tudok ellene, hogy mi okozzon örömöt, mire vágyjak, el meg nem nyomom, mert nem károsít meg senkit:D

2023. ápr. 7. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!