Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most miért mondta rám, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért mondta rám, hogy gyerekes vagyok, és miért tiltott le?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy férfival, és mondta, hogy körülbelül egy fél-1 napig nem lesz elérhető, mert külföldre utazik az egyik barátjával, és az utazás alatt nem tudja, hogy mennyire lesz térereje, de majd ír.

Nekem ez viszont nem tetszett, mert így hirtelen bemondani, hogy akkor elutazik egy "barátjával", és nem lesz elérhető, egy picit gyanús, szóval kiakartam ugrasztani a nyulat a bokorból, és elkezdtem egy szavakban válaszolni.

Viszont ezekre egy idő után nem írt vissza, és tegnap picit ittasan küldtem neki egy hangüzenetet, hogy kár, hogy nem érdeklem, mert megvolt közöttünk a szikra, és legalább annyit mondhatott volna az elutazás előtt, hogy én nagyon érdeklem őt, és nagyon megszeretne ismerni, hogy ne legyenek kéttségeim.

Erre visszaírt reggel egy hosszú üzenetet, hogy egy értetlen és gyerekes felnőttnek közel sem nevezhető ember vagyok, hogy miért nézem őt egy dajkának, miért kéne a számba rágnia bármit is, hogy én egy romantikus filmbe képzelem magam, ahol mindenkinek végtelen sok ideje van, ahol nincsen senkinek semmilyen programja, ezért ráér szerelmes üzenetekkel bombázni a másik embert 0-24, hogy Ő nem kér ebből, és letiltott, hogy válaszolni se tudjak.

Csak szerintem volt ez túl durva?

2023. ápr. 6. 20:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem volt durva. Te még nagyon tini vagy ő meg már érett férfi.
2023. ápr. 6. 20:49
 2/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vártam el tőle, hogy szerelmes üzenetekkel bombázzon 0-24, csupán annyit, hogy elutazás előtt írjon valami olyat, hogy figyelj, kevesebbet leszek most, de nagyon érdekelsz, és nagyon szeretnélek megismerni, remélem nem fog gondot okozni ez a kiesett nap, vagy valami konkrétabb jelzés a telefonbeszélgetéseken kívül arra, hogy érdeklem.
2023. ápr. 6. 20:49
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt durva.

Nekem is herotom van az ilyenektol meg abbol is mert itt engem hordott el a gyk mert en 1 napig nem jelentkeztem.

2023. ápr. 6. 20:50
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg gyerekes vagy. Szólt előre, hogy nem lesz elérhető egy ideig, ennyi bőven elég kellene, hogy legyen. Nem is értem, hogy miért vártad volna el tőle, hogy előtte jóformán szerelmet valljon neked meg azt mondja, hogy "remélem nem fog gondot okozni ez a kiesett nap"? Mi van??? Miért okozna bárkinek is gondot fél-egy nap kiesés a beszélgetésből? Neked nincsen életed? Te nem jársz dolgozni? Ott eleve eltöltesz fél napot, ami alatt nem beszéltek, nemde??? Miért kellene szegény srácnak megtegetőznie előtted, amiért nem lesz elérhető 0-24-ben?
2023. ápr. 6. 20:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A pasinak adok igazat, pedig nem szoktam🤣 De ne haragudj, EGY naprol volt szo, meg ha azt irta volna, hogy egy het nyaralasa volt ide betervezve, lehet addig nem lesz tul aktiv, megertenem a problemat, de igy nem. Ahhoz, hogy valakinek ne irjak 24 oran keresztul, kulonosebb dolognak sem kell tortennie, boven eleg lenne az is, hogy melo utan inkabb bealszok valami sorozaton, ilyenen felnott emberek nem akadnak fenn.
2023. ápr. 6. 20:57
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Még csak ismerkedtek, együtt sem vagytok, de már játszmázol és hisztizel. Szerencsés a csávó, hogy időben kimutattad a valódi éned, így elkerülte a golyót.
2023. ápr. 6. 20:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de igaza volt a férfinak.
2023. ápr. 6. 21:02
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Elore szolt, valoban gyerekesen reagaltal.
2023. ápr. 6. 21:08
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondta, hogy gyerekes vagy, mert a leírtak alapján az vagy plusz szánalmasan tapadòs. 31/N
2023. ápr. 6. 21:09
 10/19 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem igaza van. Elküldöd a FB-linkjét?:)
2023. ápr. 6. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!