Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy írnál rá, hogy ne csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írnál rá, hogy ne csinálj magadból hülyét közben?

Figyelt kérdés

Van egy idősebb férfi, (15 év korkülönbség) aki szimpatikus nekem. Egy rendezvényen láttam, de igazából nem találkoztunk, csak kinyomoztam, hogy ki ő. Én még tanulok, ő pedig már a szakmámban dolgozik, ráadásul sikeres.

Igazából annak is örülnék, ha visszaírna és tudnánk beszélgetni.

Ti hogyan írtok idegenekre rá facebookon, vagy instán?

Egyáltalán, hogyan chetel egy felnőtt nő, hogy érdekesnek tűnjön?

UI.: párkapcsolata, családja nincs, akkor megse fordult volna a fejemben.

20/l

2023. ápr. 5. 17:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Kérjél segítséget tőle valamiben :D
2023. ápr. 5. 17:38
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Ha tényleg 35 éves sikeres és NORMÁLIS férfi akkor nem fog egy húszévessel kezdeni, úgyhogy ne éld bele magad. Még az is vicces hogy ráírtál minden előzmény nélkül.
2023. ápr. 5. 17:39
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
*ráírnál
2023. ápr. 5. 17:42
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
Hiányzott apukád az életedből és most pótolni szeretnéd? Csak kíváncsiságból kérdezem, mert pont az ilyen szitukra szokták ezt mondani, hogy biztos azért szeretnek bele az oktatójukba a csajok, mert 2-3 évesen otthon kimaradt az apa-kicsi-hercegnője fejezet. Akár mert apu lelépett, akár mert sose volt otthon vagy pont halálra kritizált, fiút akart volna... stb. Igaz ez vajon vagy hülyeség?
2023. ápr. 5. 17:47
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Nem írnék rá, így nem csinálnék magamból hülyét.
2023. ápr. 5. 17:49
 6/16 anonim ***** válasza:
39%
Vannak ilyen korkülönbségek, nem tudom mit kell ezen kibukni. De nyugodtan ide lehet venni egy csomó mást is, a fordított korkülönbséget, az anyagi különbséget, magasságkülönbséget, stb. Ettől még mindkét fél lehet NORMÁLIS. Ismerek konkrétan ilyen párokat, sok éve boldogok együtt.
2023. ápr. 5. 17:50
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem próbáld valódi módon csinálni. Olyasmiről írj ami tényleg érdekel. Esetleg írd meg, hogy láttad azon a rendezvényen és te is ezzel foglalkozol, még tanulsz és írj magadra, hogy mikben vagy. és kérdezz valamit esetleg.

Meg a nagy korkülönbség miatt, ha nem egy nagyon csajozós valaki, akkor lehet rámenősnek kell lenned. Pl ha elkezdtek beszélgetni, akkor ha képes vagy ilyenekre, akkor valami férfi nőre terelhetnéd a témát, vagy mondhatnád, hogy szívesen beszélgetnél élőben is. vagy valahogy. ne félj attól, hogy kiderül, hogy bejön neked, mert pont ezt akarod.

2023. ápr. 5. 17:57
 8/16 anonim ***** válasza:
12%

Az hogyan van, hogyha az Emberek vagy az Ismerkedés kategóriában ír ki valaki egy ilyen kérdést és ráadásul fiú is ott mindig csak olyan válaszok születnek amik szétszedik szegényt, hogy ne irkáljon rá csajokra? Még ilyen esetben sem. Itt pedig már a csajok adják a tippeket a kiscsajnak, hogyan csinálja..

Látszik, hogy hatalmas arányban a nők vannak itt és csak a női kérdezőknek tudnak segítséget nyújtani.

2023. ápr. 5. 18:03
 9/16 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, nincsen egy kedves barátod se aki megmondaná neked hogy ne csinálj magadból hülyét? Nem az itteni beteg emberekre kéne hallgatnod, akik még buzdítanak is.
2023. ápr. 5. 18:05
 10/16 anonim ***** válasza:
33%

Olyan jó fiatal fiúkat dughatnál ennyi idősen, miért egy 35 éves kell neked?

Bőven lesz rájuk meg időd később, ne most pazarold el rájuk.

2023. ápr. 5. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!