Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem reagál az érzelmekke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem reagál az érzelmekkel kapcsolatos dolgokra?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni a pasiról, hogy érzelmileg nagyon sérült, vagy csak teljesen hülyének néz, vagy esetleg elmebeteg? 😅

Amikor olyasmi kerül esetleg szóba, ami neki kényes téma (ez alatt olyasmit értek, amihez meg kéne nyílni kicsit, beszélni az érzéseiről), akkor arra szimplán nem reagál, csak a többi üzenetre. 🤷

Ilyen esetben hogy kell ezt le reagálni?

Volt már, hogy próbáltam faggatni kicsit, de borzasztóan nehéz volt, meg annyit már tudok róla, és a viselkedéséből is lejött, hogy nagyon magába fordul, ha baja van, nem beszél róla, eltűnik.

Azt is sejtem, hogy az exével csúnyán alakultak a dolgok.

Nyilván az sem megoldás, ha erre folyton megsértődök.

De ignorálni sem akarom, mert ezt leszámítva nagyon rendben van a srác.

Folyton keres egyébként, érdeklődő.

Nem vagyunk egy pár, kicsit ilyen se veled -se nélküled viszony.

2023. ápr. 4. 15:51
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező, ugyanaz a fsz hülyít minket!
2023. ápr. 4. 15:55
 2/30 anonim ***** válasza:
84%

Na most akkor elmebeteg, érzelmileg sérült, vagy rendes? :D

Öhm, szerintem az a baj, hogy faggatod! Miért nem adsz neki időt ahhoz, hogy megbízzon benned és magától kitárulkozzon? Ha meg nem bírsz várni, akkor miért tartasz neki interjút? Lehet, hogy az exet siratja, vagy tényleg elmebeteg és Ez-harcos, akkor minek a francnak pazarlod rá az energiád és időd?

Te is nemhelyes vagy? :D

2023. ápr. 4. 15:56
 3/30 anonim ***** válasza:
60%
Csak cseten beszéltek? SZóban is ilyen?
 4/30 anonim ***** válasza:
(*EQ-harcos)
 5/30 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom nem egy napja ismerkednek. Mennyi ideje is, kérdező? Ha simán kerülgeti kifele a választ, akkor felejtős.
2023. ápr. 4. 15:58
 6/30 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen témákat sose hozz fel messengeren/üzenetben, nem tudom egyáltalán hogy jutott ez eszedbe. Kérdezz rá élőben és minden ki fog derülni.
2023. ápr. 4. 16:01
 7/30 anonim ***** válasza:
0%

Hatos, és ha nincs lehetőség jelenleg találkozni?

Szerintem egy férfi sokkal jobban beszél messengeren.

Amúgy max. szexet akar ha ennyire bizonytalan vagy.

2023. ápr. 4. 16:03
 8/30 A kérdező kommentje:
1-es, ő külföldi, neked is?
2023. ápr. 4. 16:05
 9/30 anonim ***** válasza:
73%
#7-es, akkor szerintem várják meg, míg van lehetőség találkozni és inkább szóban beszéljék meg. Úgy tűnik, ez a férfi nem kommunikál jobban írásban (sem).
2023. ápr. 4. 16:05
 10/30 anonim ***** válasza:
79%
Én is hasonlóan nem szeretek beszélni bizonyos rossz érzésekről,gondjaimról, csupán simán feldolgozom magam, és inkább irritál, ha mások akarják megoldani a saját dolgaimat. Kissé érzelmi piócának érzem az ilyen embereket. Van mikor megnyílok és beszélek hasonlókról. Lehet ő is ilyen, és vannak érzései, csak ne erőszakold ki belőle.
2023. ápr. 4. 16:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!