Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen átlagos 35 éves férfinek milyen nőkre van esélye?
#30 nem. Semmi gyúrás, semmi szoli, semmi tetkó. Születetten olyan amilyen, bár mozgok, mikor hogy, edzőterembe soha nem járok mert utálom. 2 gyerek, 175/55. A férjem fiatalabb. Sose lesz ogre pasim.
Amúgy a fitneszcicaság miért fokmérője a jónőségnek? Nekem pl olyan megjelenés tartozik a munkámhoz hogy kizárt hogy olyan edzett, nagyobb darab legyek.
"Nincs ezen mit túltárgyalni, semmi rocket-science nincs abban, hogy átlagos 35 éves pasinak átlagos, kortárs nőre van a legnagyobb esélye:D"
Ja, csak ezeknek a duci, közelebb a 40-hez, ráadásul csóró is pasiknak 20 éves insta cica kéne. Hát arra 0 az esély.
Itt a linkelt férfi párja, bár biztos nem fog egyetérteni a kérdező :D
Szerintem se tökéletes, sokkal ápoltabb, vonzóbb. Nem dobott ki ugyanis a google ugyanolyan lepusztultat nőben mint a kérdező fickója, az 'overweight 35 year old woman' keresésre...
36# A link megnyitása előtt sokkal rosszabbra számítottam.
A férfiak többsége számára ő vállalható szvsz.
36
Szerintem a linkelt nőd rosszabb külsejű mint az általam linkelt férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!