Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha mindig csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha mindig csak az ismerkedésen gondolkozok?

Figyelt kérdés

Nem akarnak összejönni a dolgok és most tegnap volt egy randim, mondta a nő hogy nem akar folytatást és azóta csak az ismerkedésen gondolkozok.

Ami azért baj, mert a munkában lesz egy vizsgám amire tanulni kell, de nem tudok koncentrálni. Most így vagyok vele, hogy tök felesleges akkor küldjenek el és elmegyek mosogatni vagy valami monoton dolgot, mert így szellemi munkát nem tudok.

Hiába tudja a tudatom, hogy jó a pénz és számos előnye van egyszerűen nem tudok fókuszálni. Akármennyire is van jó életem minden más téren és rengeteg kapcsolatban élő emberrel nem cserélnék életet. Hiszen ami terveim voltak mindent megvalósítottam.

Csak valamiért én is ilyen "needy" vagyok minél jobban próbálom elhesegetni a gondolataimat nem sikerül és egyre rosszabb.

Ha pl. berúgok vagy valami önpusztító dolgot csinálok mondjuk egésznapos filmezés vagy gaming akkor kikapcsolódok, de ha valami építő dolgot kéne akkor mindig az ismerkedésen gondolkozok, mert az ilyen sz*r cselekvések nem adnak dopamint.

2023. ápr. 3. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, ennyi.
2023. ápr. 3. 20:49
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem tudok kivel.
2023. ápr. 3. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Online/offline.

Szerinted másnak hogy-hogy sikerül?

2023. ápr. 3. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban, sorstárs.

Velem is ez van, csak a nők nem igazán állnak szóba velem. Úgy meg nehéz.. :/

2023. ápr. 4. 00:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Jöttem sajnáltatni magamat,de azért erős leszek..

Hát én is már vagy 4 éve nem találok magamnak asszonyt...

Olyan nehéz ezzel együtt élni, hogy nincsen senki, aki boldogítson.

Egy szép asszony bearanyozná az életem... Gondolom ezzel mindenki így van, hogy akit szeret azt nehezen választható el...

De van egy pár dolog, amit szeretek..Amíg nincsen csaj egyedül is jó, kielégíti mindennapi vágyaimat, ilyen pl: számítógépezni focizni gördeszkázni, görkorcsolyázni. Ezek a szép dolgok az életben és szeretem is csinálni....

A Mai elektromos akkus Rollerrel is jó menni...

Ha lehetőségetek adódik rá , akkor ki kell próbálni.

Nő nélkül is van élet, de nem olyan jó. Kell egy társ.

Remélem eljön az ideje...

2023. ápr. 4. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Szeretnék csatlakozni a "klubbhoz".

Főleg, amit az előző írt, az okyan mintha én írtam volna.

Tulajdonképpen mindent lehet csinálni nő nélkül is, csak nem okyan élvezetes.

Mondhatnánk, hogy savanyú a szőlő.

Nekem már kezd az étvágyam is elmenni. Enni is, és inni is csak azért eszem, iszom, mert ez feltétele az életben maradáshoz.

"Nő nélkül is van élet."- mondja az 5- öske.

Vanni van, csak milyen????

Szerintem épp hogy csak létezik az ember. Én csak épp hogy lélegzem.

Na! Most meg jön a Húsvét. Marha jó. A múltkor annyira bántott, hogy nekem ki kell maradni a nőnapi procedúrából, hogy vettem egy csokor rózsát az egyik üzletben, és az utcán odaadtam egy nőnek, aki épp a villamost várta.

Szegény azt se tudta hol van. De az én lelkem egy picit megnyugodott.

Így én is részt vettem a nőnapi procedúrában.

Most Húsvétkor kit fogok lelocsolni?? Kivel fogok sonkázni??? Kitől kapok piros tojást???

Teljesen magam alatt vagyok.

2023. ápr. 4. 18:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!