Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan letezik hogy egy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan letezik hogy egy fiu nem veszi eszre hogy tobbet erez?

Figyelt kérdés
5 honapja randizunk, es nem ugy viselkedik mint akinek mindegy lennek... De o eppen csak baratsag extrakat akar, es nyitott masokra is. De ahogy odafigyel ram, allandoan randizni akar (akar ugy is, hogy nem szex a vege), keresi a testi kozelseget akkor is ha nem kanos, segit barmiben, ha én athivom szinte mindig raer, kepes a kedvemert olyan dolgokra amihez nincs kedve (pl. valami olyat filmet nezni ami csak engem erdekel). Valamint szoktam mondani hogy nagyon kedvel meg hogy mennyire hianyoztam neki meg ilyesmik.... Nem tudom, volt mar laza kapcsolatban reszem de az teljesen mas volt. Neha hetekig nem beszeltunk, a srac leginkabb szexelni akart, meg nem nagyon erdekeltem ot... 24L
2023. ápr. 3. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nincs.
2023. ápr. 7. 11:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Vigyázz, vannak pasik, akiknek ugyanúgy, mint a nőknek, kell egy érzelmi ráhangolódás a szexhez. Ennek érdekében hozzák a párkapcsolat feelinget. Ezt nekem egy srác magyarázta el, aki teljesen úgy viselkedett, mint egy hősszerelmes. Naponta hívogatott, hajnalokba menő beszélgetések. Már nekem kezdett sok lenni. Semmit nem érzett irántam, ezt később bizonyította is.
2023. ápr. 7. 16:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért, mert kellemesen elidőzik veled, még nem gyökerezett le nàlad.

Továbbra is a nyitott, szabad életét éli. Ennyi.

Rúgd ki.

2023. ápr. 8. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!