Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdezzem a hogy mi a probléma mikor elutasítanak?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben több lányt próbáltam felszedni, sikertelenül. Vagy az első randi sem jött össze vagy 1 randi után már nem nagyon keresett a lány.

Arra gondoltam rákérdezek, hogy mi a probléma. Hátha valamit rosszul csinálok...

2023. ápr. 3. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen felesleges. Vagy hazudnának, vagy írna 1 negatívat, ami lehet másnak pozitív. Erre nincs recept.

Meg legyen már önbecsülésed...

2023. ápr. 3. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Felesleges. Nem kell senkinek megindokolni, hogy miért nem akar randizni a fél perce megismert emberrel.
2023. ápr. 3. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
He-he, nem hatha, hanem biztos rosszul csinalsz valamit, mivel nem az elvart eredmenyt hozzak a randik. Elottem szolokkal egyetertek, teljesen felesleges megkerdezd, mert valami felszines hulyeseggel leraznak. Talan unalmas temakat hozol fel beszelgetes alatt, nincs semmilyen testi kozeledes, nem kelted fel az erdeklodesuket stb, sok-sok helyen ellehet csuszni.
2023. ápr. 3. 13:40
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Ne, ne alázd magad.
2023. ápr. 3. 13:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Na jó csak akkor hogyan lehet ebben fejlődni? Esetleg van valami beidegződésem amit észre sem veszek és totál eltaszítom magamtol a nőket.
2023. ápr. 3. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:
71%

Miért is ne lehetne megkérdezni? Ha te elbuktad őt = ő elbukott téged. Nincs vesztenivalód, mivel úgyse fogsz vele többet próbálkozni. Haver, nincs ki előtt leégni!

És ha kamuzik, akkor mi van? Egyből el tudod dönteni, hogy vonatkozik-e rád egyáltalán az elutasító hebegése-habogása, vagy k*rvára nem. Legrosszabb esetben belátod, hogy igaza van, legjobb esetben meg kiröhögöd a baromságát. Mondjuk, ha ugyanazt a nem-kommersz indokot kapod több csajtól egyhuzamban, akkor azért az legyen gyanús!

Ha viszont rá sem kérdezel, akkor meg maradsz a „boldog” tudatlanságban, és simán el fogod követni ugyanazt a hibát újra és újra és újra, ami ugyebár nem segít rajtad, hanem inkább csak árt neked, mert könnyen depresszióba eshetsz. Ekkor szoktak kialakulni a hibás tévképzetek is. A sorozatos pofára esések konkrét indokát nem ismered, nem tudod mit kell változtatnod, és előbb-utóbb ott tartasz, hogy másokat fogsz hibáztatni.

Ettől függetlenül te döntesz, hogy hogyan tovább…

A jövőre nézve meg kicsit több sikert! :D

2023. ápr. 3. 14:13
 7/12 NTBS ***** válasza:
61%
Nincs univerzális titok. Mindenki más. Ezért nem fogsz 2 normális egyforma választ kapni. Max. Közhelyeket. Azzal még mire mész?
2023. ápr. 3. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:
35%

Én kamaszkoromban minden kikosarazás után rákérdeztem, és én rengeteget tanultam belőle.

Volt akinek a szóhasználatom nem tetszett, volt akinek a szagom…

Volt akinek az ahogy a fogam áll…

Nyílván a fogam állásán meg a szagomon nem tudok változtatni, de pl a folyamatos bammegolásról ezért szoktam le, meg a nyiltan szélsőjobbos nézeteimet is emiatt nem reklámozom egy első randin :)

2023. ápr. 3. 14:21
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
#8: de, a szagodon tudsz változtatni, mégpedig drasztikus étrend változtatással. Szakorvos (belgyógyász? endokrinológus?) ebben többet tud segíteni.
2023. ápr. 3. 16:23
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
#8: a fogad állásán is tudsz, létezik felnőttkori fogszabályozád is.
2023. ápr. 3. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!