Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet még családom, ha 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még családom, ha 26 éves koromig nem volt senkim?

Figyelt kérdés
Nem jött össze. Még egy csók se. 26f

2023. ápr. 3. 10:46
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Olyanok válaszát várom akik hasonló cipőben jártak.

26f

2023. ápr. 3. 10:47
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Miért ne?!
2023. ápr. 3. 10:50
 3/19 anonim ***** válasza:
15%
Elment a hajo, nem tudtal felnoni a feladathoz, megtekedtel egy tini gyerek szintjen.
2023. ápr. 3. 10:51
 4/19 anonim ***** válasza:
3%
Esély arra is van hogy megnyered a lottót, csak igen csekély. A te eseted is hasonlóan reménytelen. Ha 26 éves korodig még arra sem kellettél egyetlen nőnek, hogy legalább egy csók összejöjjön, akkor igencsak fel kell kötnöd a gatyádat, hogy bepótolj potom 10 év lemaradást.
2023. ápr. 3. 10:53
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
31 évesen lett az első komoly kapcsolatom, azóta eltelt 3 év. A nő már a feleségem és a gyerek is úton van.
2023. ápr. 3. 11:01
 6/19 anonim ***** válasza:
36%

Szia

Én is 26 éves vagyok és nincs senk.Nem is akarok még.

Én se csokoloztak még.

2023. ápr. 3. 11:16
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
*senkim
2023. ápr. 3. 11:16
 8/19 anonim ***** válasza:
3%

Ha hajlandó vagy változtatni (pl. terápia, önfejlesztés, kideríteni, miért nem voltál képes kapcsolatra, stb.), akkor talán igen.

Ha nem akarsz változtatni, akkor marad az egyedüllét.

2023. ápr. 3. 11:21
 9/19 anonim ***** válasza:
16%
Persze, hitegessétek csak :D
2023. ápr. 3. 11:22
 10/19 anonim ***** válasza:
58%

Az esély megvan rá. De nagyon nehéz lesz, nem csak az miatt, hogy szűz vagy, hanem mert olyan dolgok kimaradtak az életedből, amelyeket csak egy kapcsolat esetén tapasztal meg az ember és a legtöbb csaj ennek hiányát nagyon szúrós szemmel nézi. A te korodbeliek biztosan, de még a 18 évesek is.

Egyébként én is 26 voltam amikor összejött az első barátnő.

Ha esetleg elkezdel ismerkedni egy nővel és eljuttok egy bizonyos szintig akkor, akármennyire is Undorító dolog, de kamuzz be valamit a korábbi nőiddel kapcsolatban ha van rá esélyed, mert ha kiderül, hogy nem volt senkid az baromira kifogja ábrándítani a leendő partnert. Ne foglalkozz vele ha kiderül idővel a hazugság, és ha ezért dob, mert baromi valoszínű hogy amúgy se lesz hosszú a kapcsolatod, ha egy tapasztalt nővel jössz össze.

2023. ápr. 3. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!