Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az ember már saját házban/l...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az ember már saját házban/lakásban él akkor nettó 600e elég lehet neki egy fiatal sugar babyhez?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 09:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
23%
Barátom, havi 2M éppen arra elég mondjuk nálunk, hogy el tudjunk járni minőségi programokra, vagy évente 2x külföldre nyaralni ahol nem konzervet eszünk...plusz van normális autónk de nem 60 millás, és a gyereknek meg tudjuk venni ami kell.Ruházkodásban is márkás, de nem Gucci és társai.Nem kihívás egy mozi, színház,stb.Esetleg telik olyasmire mint a feleségemnek egy szoli, nekem szauna itthon, nem spórolunk a villannyal vagy a fűtéssel, vagy nyáron megy 5 klíma a házban nem gond. És ez havi 2 misi vagy 5 éve.Jól élünk, de semmi flanc.Én nem is tudom mit akarsz Te 600 rugóval?! Kb a rezsim annyi...vicc.Neked az agyaddal van alapvetően baj...
2023. ápr. 10. 01:13
 82/83 anonim ***** válasza:
68%

Tehát az az elképzelés, hogy egy csóró pedagógus hozzád költözik, reggel felkel,fogat mos,elmegy dolgozni, aztán munka után hazajön, elmosogat, este oboa, melléd bújva alszik, és reggel kezdi az egészet elölről.

Cserébe élhet veled (micsoda kegy) kap némi pénzt, és megtarthatja a fizetésèt, amiért dolgozott.

Jól értem?

Mert akárhogy nézem,ez inkább feleség,mint sugarbaby.

2023. ápr. 10. 08:31
 83/83 anonim ***** válasza:
0%

Ha még az első randiig sem jutottàl el, és azt hiszed ilyen kérdések hangzanak el (ilyenről még csak nem is hallottam a való életben soha)

Akkor neked inkább azt kéne megtanulni, hogy hogyan kell a nőkkel kommunikálni.

Odamenni, megszólìtani,stb..

És simán lehet az is első randi, hogy fagyizol vele a parkban. Bármely életkorban, nem kell hozzá átlag feletti fizu.

De ahhoz az kell, hogy találkozz velük,megszólítsd őket,elhìívd őket. Személyesen, nem a neten.

Gondolom neked ezt még nem sikerült megugrani.

2023. ápr. 10. 08:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!