Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire nehéz az élet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz az élet egy fiatal párnak egy panel lakásban, ha dolgoznak, de a rezsit maguk fizetik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan osszeköltünk barátommal 2 év után. Szülei felajanlottak egy lakást, ahol lakhatunk.

Nem azért írom ki a kérdést mert bizonytalan lennék, hanem tapasztalatokat, tanácsokat várok.

Először lesz mondjuk a fizetésunk összesen 250 ezer. Ha én is egyből találok munkát. De ha nem, mennyire nehéz így? Mennyire kell szűkösen élni?

Ti hogyan viszonyultatok egymáshoz osszekoltozes után?

2019. ápr. 21. 23:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

"Szülei felajánlottak egy lakást, ahol lakhatunk."

Ilyen feltételek mellett 2 személyre a 250 ezer forint teljesen elegendő szerintem az átlagos életvitelhez, ha csak rezsit kell fizetnetek.

2019. ápr. 21. 23:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Saját lakás 250 ezer? Ez nagyon nem a szűkös kategória, szerintem teljesen jól el tudtok éldegélni. A szűkös amúgy az amikor ennyi pénzetek van összesen és 60 plusz rezsis albérletben éltek.
2019. ápr. 21. 23:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
60 + rezsi? Az egy városban egy jobb helyen nagyon is megfelelő ár és ha úgy vesszük még nem is sok a mai albérletárak mellett. Nagyon sok helyen 100 ezernél kezdődik csak az albérlet és ez mellég még jön a rezsi.
2019. ápr. 21. 23:51
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha nagyon muszáj, én kijövök 60-70-ből 1 hónapban úgy, hogy a lakást és magamat fenntartom. Persze ez a max. 4 hónapig tartható kategória, mert idővel kell venni szemüveget, javítani háztartási gépet, stb. 150/fő önálló lakással az hosszú távon is bőséges, ám semmi extrát nem enged (pl. utazás, mellműtét, fizetős egyetem, nagyobb felújítás, stb.).
2019. ápr. 21. 23:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

60 + rezsi? Az egy városban egy jobb helyen nagyon is megfelelő ár és ha úgy vesszük még nem is sok a mai albérletárak mellett. Nagyon sok helyen 100 ezernél kezdődik csak az albérlet és ez mellég még jön a rezsi."

Csak 120 ezres fizetés mellet meg 30-40 ezres rezsivel télen kitörölheted.Tudod vidéken ahogy ti pestiek nevezitek nem olyan jók az átlag bérek ,nagyon sok a szegény ember és nehéz jó melót is találni.

2019. ápr. 21. 23:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok budapesti és itt a városban ahol lakom 40-60 ezer között van egy albérlet plusz mellé nyilván jön a rezsi és elhiheted, hogy nagyon de nagyon sok munkahelyen nem 200 ezer forint az induló fizetés, hanem a legtöbb helyen minimálbérrel bökik ki a szemed ami nettó 99 ezer forintot jelent.
2019. ápr. 22. 00:00
 7/17 A kérdező kommentje:

Hát igen telen azért több pénz elmegy.

+ valamikor kell venni új ruhát, cipőt

Étel, WC papír, mosópor stb.

A 250 egy minimum. Nem luxust szeretnék hanem csak simán megelni. Később babát és ennyi

2019. ápr. 22. 00:02
 8/17 A kérdező kommentje:
Első hónapban én is kb 100-120at kapnek, barátom nem tudom. De később akár 200at.
2019. ápr. 22. 00:04
 9/17 anonim ***** válasza:
66%
250 minimum? Nagyon sok család él ennyiből úgy, hogy ez mellett még albérletet is fizetni kell. Ruhát is lehet venni 10 ezrekért és lehet venni 1-2 ezer forintért is. Nyilván valamit valamiért. Nem mindenki engedhet magának meg mindent. Viszont, ha rám hallgattok akkor kaján nem spóroltok, mert az a lehető legrosszabb amikor valaki a kaján spúroskodi és inkább megeszik az áruházi szemetet, mert pár száz forinttal olcsóbb, csak azt nem veszik figyelembe, hogy mennyivel egészségtelenebb.
2019. ápr. 22. 00:05
 10/17 A kérdező kommentje:

Valamennyit mindenkeppen félre tennénk. Későbbi esetleges egészségügyi gondokra.

Semmiképp nem spórolnank az ételben. Ezt barátom is elmondta. Inkább egyel kevesebb pólót vesz, mint hogy rossz minőségű élelmiszert vegyünk.

2019. ápr. 22. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!