Igaz az, hogy a panel/társasház lakói nagy része lusta a kerti munkához?
lusta, panelproli mind!
ötödiken lakom :D
Panelban lakom, tény, hogy a hátam közepére sem hiányozna még a kerti munka és a hólapátolás is, de megnyugtatlak, a sört sem szeretem.
Egyébként miért zavar?
Én kertesházban élek, de nem foglalkozom a kerttel mert nem szeretem ezt a paraszt munkát.
A nagyszüleim viszont panelban élnek, és állandóan kijárnak a nyaralójukba, csak, hogy kapálhassanak.
Te komolyan azt hiszed, hogy valaki azért költözik panellakásba, hogy ne kelljen a kerttel foglalkozni, havat lapátolni, járdát söpörni?
Ne légy már ennyire hülye! Sokan nem engedhetik meg a kertes családi, vagy sorházat például, és most miért kell lenézni azt, aki panelban lakik?
Mi is az elsőn lakunk, ennek ellenére mamámnál folyamatosan kertészkedtem, kutyát sétáltattam, stb. Hadd lakjon már az ember ott ahol akar. Semmivel sem rosszabb a panellakás a családi háznál. Most gondolj bele, h pl Budapest mekkora lenne, ha csak családi házak lennének.
Soha nem értettem honnan jön ez az újabb utálkozás a panellakók és a kertes házasok között. Nincs elég széthúzás enélkül is?
Főleg amikor a 30 milliós Merci áll a panelok parkolóiban... :D
Biztos nem telik kertes házra...
"Főleg amikor a 30 milliós Merci áll a panelok parkolóiban... :D
Biztos nem telik kertes házra..."
Könnyen lehet, hogy telne, de nem erre szeretnének költeni. Miért baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!