Igaz az, hogy a panel/társasház lakói nagy része lusta a kerti munkához?
Kérdező, te nem vagy normális, már bocs.
Miért zavar téged az, hogy sokan panelban laknak?
És az autós felvetésedhez: van egy ismerősöm, vállalkozó, akinek elég drága autója van, mégis panelban lakik az 5.-en. Egyedül él, mi a francért venne egy családi házat, amiben csak ő lakna egyedül? Minek akkora ház 1 (de akár 2) emberre? Szerintem az emberek 99,9%-a biztos, hogy NEM azért lakik panelban, mert nem akar kertet gondozni. Meg ha valaki nem akar kertet akkor is, kit érdekel? Ő döntése, szíve joga olyan házat venni, amihez nem tartozik kert, vagy füves rész.
Ellenben ismerek olyanokat, akik családi házban laknak, és a fű már a háztetőig ér. Attól, mert valakinek sok pénze van, még nem biztos, hogy szüksége van egy nagy házra. És egy családi házat, főleg ha egyedül lakik ott valaki, vagy csak 2-en, sokkal költségesebb fenntartani. Erre nem gondoltál még?
Nagyon gyerekes vagy, ha azt hiszed, hogy lustaságból laknak az emberek panellakásban.
Kérdező, attól, hogy valaki éppen a kertészkedésben nem leli örömét, sőt ne adj Isten utálja is csinálni, ettől még nem lusta :D Micsoda hülye gondolkodás ez? :D
Ha 10szer annyi pénzem volna, mint Bill Gates-nek, akkor sem költöznék kertes házba, mert minek nekem egyedül akkora terület, meg ház? Sokkal boldogabb lennék egy új építésű, 45 nm+15 nm erkélyes szép lakással mondjuk Pest belvárosának közelében, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Ennek a vitának és ellenségeskedésnek, valamint a kérdésnek abszolút semmi értelme.
Ha valaki panelban akar lakni, ott lakik. Ha valaki nem szeret kertészkedni, akkor nem kertészkedik. Ha valaki szeretne kertet, de panelban lakik, vesz magának egy kisebb telket, nem kell ehhez feltétlenül családi ház. Pont. Ennyi. Mellesleg a sörözés és a TV előtt döglés marhára nem a háztípus kérdése. Havat lapátolni pedig akárhol lehet.
Szerintem nem igaz. Amúgy a mai munkatempó mellett sokan szívesen költöznének társasházba, mint kertesbe. Úgysincs ideje senkinek kertészkedni.
Kéne egy statisztika, hogy hány panellalkónak van hétvégi kertje. Szerintem igen soknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!