Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ember már saját házban/lakásban él akkor nettó 600e elég lehet neki egy fiatal sugar babyhez?
Nézd, nulla párkapcsolati tapasztalattal, 26 èvesen nem leszel 'a ház ura', ahogy írod. Hülyeség, ha ezt pénzzel próbálod kompenzálni, attól még hót analfabéta vagy egyelőre a nőkhöz, akit meg kilóra megvehetnél, ahhoz továbbra is kevés a nettód.
Miért nem próbálsz anyagiaktól / sugar babyktől / minden sallangtól mentesen simán ismerkedni, mint a normális emberek? A jövedelmed arra pont elég, hogy megengedhess magadnak minőségi programokat valakivel.
A kerdezo nagyon ronda es alkra is gusztustalan lehet,ha ilyen anyagi hatterrel nem talal not…. A sugardaddyk rendszeresen sportolo
jokepu uzletemberek szoktak lenni.
"A sugardaddyk rendszeresen sportolo
jokepu uzletemberek szoktak lenni."-ebben azert nem vagyok biztos :-D
55
Ebben én sem vagyok biztos, de abban nagyon is, hogy nem 600 ezret keresnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!