Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasság szempontjából mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasság szempontjából mi hány centiméter a "jó pasi" alsó határa?

Figyelt kérdés
Nők őszinte véleményére volnék kíváncsi.

2023. ápr. 2. 22:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

180

Az ennél alacsonyabb pasik arányain nagyon látszik, hogy alacsonyak. Ettől függetlenül lehet összességében még jó pasi, csak alacsony.

2023. ápr. 3. 07:50
 22/35 anonim ***** válasza:

Én pont 180 vagyok, de még soha senkit nem érdekelt a magasságom, nem éreztem ,hogy bármilyen előnyöm lenne ebből.

Sőt, jellemzően a nálam alacsonyabb haverok sokkal könnyebben ismerkednek.

A magasság csak egy tényező a sok közül és hiába vagy e tekintetben akár átlag feletti, ha minden másban meg átlag alatti vagy.

Minden téren átlagosnak lenni szerintem előnyösebb, mint csak egy "kategóriában" kiemelkedni.

Társkeresésben nagyjából 3 dolog számít:

- a külső (ebbe beletartozik a magasság is),

- a szociális, ismerkedési készségek: magyarán mennyire van jó szöveged, mennyire vagy barátkozós, könnyen ismerkedő típus, mennyire vagy képes arra, hogy random emberekkel összehaverkodj stb.

- az anyagi helyzet / társadalmi "státusz": mit dolgozol, milyen végzettséged van, milyen társadalmi réteghez tartozol, mekkora vagyonod van stb.

2023. ápr. 3. 08:22
 23/35 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem összekevered azt azzal, hogy ki mit tart ideálnak, és ha klappol sok minden, akkor mit tud elfogadni még magasság tekintetében. Valószínűleg a legtöbb nő átlag vagy magasabb férfiben gondolkodik alapjáraton (mondjuk 180 körül), ez nem jelenti azt, hogy az összes alacsonyabb férfi kuka. 160 centi körül már necces a sztori (volt nemrég egy ilyen kérdés), de negatív, nyavalygó hozzáállással még azt is el lehet riasztani, aki érdeklődne.
2023. ápr. 3. 08:30
 24/35 anonim ***** válasza:
177, de csak azért, mert én is ilyen magas vagyok.
2023. ápr. 3. 09:05
 25/35 anonim ***** válasza:

155 centi vagyok, és kimondottan utálom, ha kitörik a nyakam, és állandóan "fel kell néznem", meg lábujjhegyre állnom, ha csókot akarok.

Szóval én mindig az alacsonynak mondott pasik tetszettek, a párom is 172 centi, tökéletes :-)! Imádom, hogy csak előrehajolok, és ott az arca, a szája :-)

N

2023. ápr. 3. 10:35
 26/35 anonim ***** válasza:
60%

25.

Végre egy normális nő, aki 155 centisen nem 190 centis férfit akar, és látja a túlzott különbség hátrányait.

2023. ápr. 3. 18:57
 27/35 anonim ***** válasza:
92%
26-os: Hadd döntse már el mindenki, kit, mit akar, elég szomorú, ha szerinted egy nő ettől normális, vagy sem, hogy milyen magasságú férfiakkal ismerkedik. Nem minden férfinek/nőnek óriási erőbefektetés, ha le kell hajolni/nyújtózkodni kell néha. Én speciel szeretem a magas férfiakat, de ugyanakkor vonzódtam már alacsonyabb férfiakhoz is.
2023. ápr. 3. 21:17
 28/35 anonim ***** válasza:
170 cm alatt tartok egy férfit alacsonynak, 180-tól magasnak, de ezek csak számok. Ja az ideálom nekem alacsonyként mondjuk 175 körül, szeretem a kb egy fejnyi különbséget, de pont nem érdekel az ideál, ha valaki megtetszik és ennél nagyobb vagy kisebb. Igen, tetszett már 167 cm-es pasi, eszméletlen férfias, jóképű, csak sajnos kiderült róla, hogy meleg. Hát igen csalódott voltam és egy percig nem érdekelt a magassága.
2023. ápr. 4. 11:19
 29/35 A kérdező kommentje:
Hamarosan kiveszik a szexuális szelekció miatt a nyomorult törpék fajtája.
2023. ápr. 4. 19:37
 30/35 anonim ***** válasza:

#28-as: "167 cm-es pasi, eszméletlen férfias, jóképű, csak sajnos kiderült róla, hogy meleg."

És ez hogyan? Létezik olyan férfi, aki nagyon férfias, egy másodpercig nem gondolná róla az ember, hogy homoszexuális, aztán mégis az?

Azt hittem, hogy aki homoszexuális azon mindig valamennyire látszik azért. De lehet hogy ez csak sztereotípia.

Te milyen magas nő vagy?

2023. ápr. 4. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!