Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasság szempontjából mi hány centiméter a "jó pasi" alsó határa?
Figyelt kérdés
Nők őszinte véleményére volnék kíváncsi.2023. ápr. 2. 22:59
1/35 anonim válasza:
Nekem kb 175.Mondjuk a túl magasakat sem szeretem.175-180 az ideális számomra.
3/35 anonim válasza:
175cm. Na jó, a 174cm még épp belefér. :)
4/35 A kérdező kommentje:
A környezetemben úgy tapasztaltam, hogy leginkább a 180+-os pasikra buknak a nők.
2023. ápr. 2. 23:18
6/35 A kérdező kommentje:
Hát igen, 170 centi alatt a pasik lehúzhatják magukat a klotyón.
2023. ápr. 2. 23:29
7/35 anonim válasza:
2es vagyok...ez is hülyeség. Lányom apja pl 167 centi volt. Én 165 vagyok és sok alacsonyabb nő is van.
8/35 anonim válasza:
#7 Aha.Csak sok seggdugasz itt a 170 cm-es nőkre írkálja, hogy TÖRPE, mert neki 158 cm-esen 178 cm-es nő lenne a minimum.
9/35 A kérdező kommentje:
Az alacsony nőknek is magas pasi kell. Nekem 166 centisen 150 centis nő is mondta már, hogy alacsony vagyok. Amúgy nem ítélem el, igaza van.
Az alacsony pasik sorsa a magány.
2023. ápr. 2. 23:57
10/35 anonim válasza:
Jellemen sokkal több múlik mint a magasságon, volt már alacsony pasim is több is persze, ha annyi önbizalma sincs, hogy még a magasságán is képes picsogni, az nyílván red flag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!