Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges, hogy az incelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy az incelek között sok látens meleg van ?

Figyelt kérdés
Legalábbis gyanús amikor folyton más férfiak külsejére vannak rákattanva és ennek nyomán jönnek a lapátállas, vadász szemes, kockahasas, kigyúrt, magas férfiakról való eszmefuttatások.

2023. ápr. 1. 17:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%
Ez már nekem is eszembe jutott. Többet foglalkoznak a sportos férfiakkal mint a nők.
2023. ápr. 1. 18:02
 2/23 anonim ***** válasza:
66%
Csak akiknek mindegy már ki, csak lyuk legyen
2023. ápr. 1. 18:03
 3/23 anonim ***** válasza:
42%
Nem.
2023. ápr. 1. 18:07
 4/23 anonim ***** válasza:
11%
Nem hiszem. Egyszerűen tényleg valós probléma a férfitöbblet Magyarországon. Ha nem hiszed menj fel társkeresőre, írj ki kérdést itt gyik-en ahol azt gyanítják nő vagy és nézd meg hány privit kapsz, vagy menj el élőben is bármilyen helyre ahol lehet ismerkedni, mindenhol szinte csak férfiak...
2023. ápr. 1. 18:07
 5/23 anonim ***** válasza:
95%

4, egyrészt ez nem a kérdésre válasz..

... másrészt amiket leírtál nem függnek össze azzal az állítással, hgoy "férfitöblbet van Magyarországon". Amiket leírtál, azokon a platformokon és helyeken van férfitöbblet, nem Magyarországon. Ennek meg egyszerű az oka: a nők nem szeretik ezeket a platformokat, mert tele van hülyével. Mint te is írtad, elég ha itt GYK-n ha megsejtik, hogy nő vagy, rád írnak. AKkor is, ha a válaszod pont az, hogy "ne írj rám".

2023. ápr. 1. 18:11
 6/23 anonim ***** válasza:
11%
De igen, Magyarországon van férfitöbblet. Nézd meg ismerőseid között milyen arányban vannak szingli férfiak és szingli nők. Hamar le fog esni, hogy férfitöbblet van, különben ez nem lenne lehetséges, hogy a férfiak ennyire sokan szinglik, a nők között meg majdnem mindegyik foglalt, elkelt.
2023. ápr. 1. 18:15
 7/23 A kérdező kommentje:

#4: Ez csak annyit jelent, hogy a férfiak nagyobb arányban veszik igénybe a társkeresőket és boldog-boldogtalannál bepróbálkoznak mert kanosak. Demográfiailag nincsen több férfi mint nő, a hivatalos statisztikák szerint(tudom van az a konteó miszerint a KSH szándékosan elhallgatja a valós adatokat, hogy ne legyen botrány, de ez inkább vicc kategória).

Illetve személyes tapasztalatomból kiindulva sem létezik ez a vizonált férfitöbblet. Ahová jártam általánosban az egy igazi gyűjtősuli volt és kb. ugyanannyi lány volt mint fiú, sőt egy kicsit még talán több is.

Azt aláírom, hogy a férfiak igényeik leadásával a nők igényeinek elszállását okozzák, ami egy ördögi kör és egy valódi probléma. De ennek semmi köze a számarányokhoz, ez egy társadalmi, lélektani trend.

2023. ápr. 1. 18:22
 8/23 anonim ***** válasza:
88%

6, bocsáss meg, de az én ismerettségi köröm nem reprezentatív, tekintve, hogy egyetlen városban élek, egyetlen munkahelyen vannak kollégáim és csak 2-3 baráti köröm van összesen kb 30 fővel.

Magyarországon meg közel tízmillió ember él 90.000 négyzetkilométeren.... A te ismerősi köröd talán ennyire kiterjedt? Kétlem.

Szóval maradjunk a statisztikáknál, amik meg azt mutatják, hogy a nemek aránya egyáltalán nincs felborulva és több szingli nő van jelenleg, mint valaha.

2023. ápr. 1. 18:26
 9/23 A kérdező kommentje:
#5: Tapasztaltam. Még pár éve valaki a kérdésem alapján valami okból azt gondolta nő vagyok(pedig semmi ezt sejtetőt nem írtam ki) és bepróbálkozott nálam privát üzenetben. Bizonyára nagyot csalódott amikor meglátta a felhasználó nevem és megírtam neki, hogy egy 180 magas, 90 kilós szőrös pasas vagyok:-)
2023. ápr. 1. 18:28
 10/23 A kérdező kommentje:
#6: Szerintem ugyanannyi a szingli nő. De ugye van a társadalmi beidegződés miszerint a nők csak passzív alanyok lehetnek ismerkedés során. És emiatt ők látszólag semmit sem tesznek aktívan, hogy ezen változtassanak(ha akarnak egyáltalán), míg az átlagos szingli férfi 0-24 csajozni akar.
2023. ápr. 1. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!