Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon vékony, kislányos az alkatom, akkor csak a látens pedokat érdeklem?
Figyelt kérdés
2019. máj. 29. 19:41
1/33 A kérdező kommentje:
Amúgy sajnos magas is vagyok
2019. máj. 29. 19:43
2/33 anonim válasza:
Ha telt asszonnyos MAMMMA italian alkatom van, akkor csak az anyakomplexusosakat erdeklem?
Mas egyeb idiota kerdes?
3/33 A kérdező kommentje:
A fiúknak a nagy mell, nagy segg, széles csípő kell
2019. máj. 29. 19:47
4/33 anonim válasza:
A férfiak túlnyomó része meg van halva a kislányos alkatú nőkért... csak szólok.
5/33 anonim válasza:
nagy segg...széles csípő....ezt a marhaságot....te is néhány idióta ember által közzétett oldalon olvasgattál ilyeneket..
6/33 anonim válasza:
Kislány, téged is felvilágosítalak, mindenkinek más tetszik, más az ízlése. A szépség mindenkinél mást jelent.
Képzeld, nekem vékony, enyhén izmos testem van, kicsi a mellem, kicsi kerek a fenekem, ami kicsit izmos, mégis 6 éve van párom. Anyukámnak is kicsi melle, kicsi feneke volt, mégis haláláig apukámmal együtt volt.
Egyébként mi akadályoz meg téged abban, hogy hozzá fogj sportolni és izmot magadra szedni?
7/33 A kérdező kommentje:
A sportolástól nem nő meg a mellem, a fenekem, nem lesz széles csípőm
2019. máj. 29. 19:55
8/33 anonim válasza:
A feneked mivel izmos kerek lesz, ezért nagyobb lesz, csak szólok!
De ha nagy mellett akarsz, akkor zabálj, és hízzál meg. De akkor mindenhova fogsz hízni.
9/33 A kérdező kommentje:
Hát ez hülyeség. Egész életemben sovány voltam, pedig szeretek enni
2019. máj. 29. 19:59
10/33 A kérdező kommentje:
Amúgy a mellem az ok, nem is illene hozzám nagy, inkább a keskeny, egyenes csípőm zavar meg a lapos fenék, bár azon lehet hogy tényleg tudnék kicsit változtatni
2019. máj. 29. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!