Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mit csinálnátok, ha szerelmesek lennétek egy pasiba, akinek a szexben lennének merevedési problémái?
Biológia: a férfi a nő testének a látványára izgul fel; a nő attól, hogy a férfi felizgult RÁ. Ha a férfinek nem áll fel, az mindkét fél számára lehangoló. Ha egy többéves kapcsolatban a páromnak hirtlen gondjai akadnak, természetesen mindent megteszünk, hogy ezen segítsünk, hisz ott már tudom hogy nem arról van szó hogy nem izgatom fel. Viszont egy friss kapcsolatban ezzel kezdeni... a legtöbb nő nem akar egy olyan pszichés, lelki csomagot a nyakába venni már indulásnál, ami valszeg végig el fogja kísérni, és előbb-utóbb megjelenik a vádaskodás.
Személyes tp: egyszer volt egy ilyen ismerkedésem, soha nem gondoltam volna róla hogy ilyen prblémái vannak, úgy nézett ki mint egy álom. De az első alkalommal csődöt mondott. Akkor még megértő voltam a kifogásaira, sokat ivott stb. Adtam neki még esélyt, de második alkalommal ugyanaz. Akkor már elkezdett erőltetett kifogásokat gyártani, és ontotta a red flageket, ki se mertem ejteni az "impotens" szót, mert láttam hogy robbanna. Mindenféle dologgal diagnosztizálta magát (death grip symdrome), holott hahó, az impotens szó pontosan azt jelenti ami ő volt. Akkor már nagyon elment a kedvem, aztán amikor harmadszorra is ugyanez volt, akkor már én se nedvesedtem be, és mondtam 5 percen belül hogy hagyjuk. Na és akkor elő is jött a vádaskodás, hogy valójában ÉN tehetek az egészről, követelőzöm meg panaszkodok ahelyett hogy segítenék (eddig mi a frászt csináltam??) Akkora egy két lábon járó red flaggé alakult, hogy azt se tudtam hogy iparkodjak elhúzni a csíkot. Többé nem találkoztam vele, és ég óvjon hogy még egyszer egy hasonlóval összehozzon a sors.
Plusz ha nem voltam eleg világos, nulla bizalom volt, mivel induló ismerkedés, felnőttek révén nem várunk hónapokat a szexszel, és a konklúzió, hogy induló kapcsolatnál egy nagy NEM a válasz arra hogy vállalunk-e impotens partnert.
Ha a páromnak, akivel évek óta vagyunk együtt, támadnak hasonló gondjai, azzal majd megoldjuk bizalommal és türelemm, de köszönöm, egy red flages vadidegen oldja meg magának, vagy azzal aki vállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!