Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mit csinálnátok, ha szerelmesek lennétek egy pasiba, akinek a szexben lennének merevedési problémái?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 11:03
21/50 anonim válasza:
Mert fordított nemekkel nem lenne szemétség? Nem tudnák a pasik, merre fussanak.
22/50 anonim válasza:
#21 ha mondjuk a nő nem nedvesedik és lenne egy szer ami ezt megoldja és nem mondja meg a pasinak, most ez akkora szemétség lenne? (nem tudok róla hogy lenne ilyen szer csak példa)
szerintem az a különbség, hogy a pasiknál ez nem okozna akkor önbizalmi kérdést, de sok nőnél azt okoz, ha a csávónak vannak gondjai. és az egész szex hangulatába belejátszik ez, hogy nem csak egy fizikai gondként van ez nézve mint bármi más.
23/50 anonim válasza:
Volt ilyen baratom. Ritkan elofodrult vele foelg kapcsoalt elso eveben. Evekkel kesobb kiderult azert volt mert megcsalt folyamat es nem votl tul exen.Soha tobbet nem maradnek ilyen pasival.
24/50 anonim válasza:
Közösen keresnénk megoldást a problémára, illetve hogy szervi vagy pszichés gond van-e. Persze, utóbbinál csak akkor működik, ahogy minden pszichés eredetű problémánál, ha ő is szeretne változni.
Egyébként nem dőlnek a kardomba, nekem nem igazán központi téma a szex egy kapcsolatban, azt se bánom, ha nagyon ritkán van.
25/50 anonim válasza:
Ha normális és szeret nem lesz baj ebből🫠
26/50 anonim válasza:
Eleinte nagy szerelmesen lehet dolgoznék rajta. De hosszutávon biztos hogy nem vállalnám.
27/50 anonim válasza:
Sokan leírták màr előttem: eleinte támogatnám, hogy együtt megoldást keressünk. Ha nem látnék hajlandóságot vagy javulást, pár hónap után hagynám. Együtt tudok élni azzal, ha emiatt az itteni incelek szívtelen dögnek tartják a nőket 🙃
28/50 anonim válasza:
Két opció van , vagy nagyon be jön neki és izgul vagy nem is izgatja a nő..
29/50 anonim válasza:
Bedobnám a kukába, miután jól lealáztam😂 30N
30/50 anonim válasza:
Amúgy a válaszok egy része jól mutatja, hogy miért mennek a tizenéves fiúk viagrával randira (pont láttam egy cikket erről), mert akkora tétje lett ennek valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!