Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, mit csinálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, mit csinálnátok, ha szerelmesek lennétek egy pasiba, akinek a szexben lennének merevedési problémái?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 1. 11:03
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
96%
Mert fordított nemekkel nem lenne szemétség? Nem tudnák a pasik, merre fussanak.
2023. ápr. 1. 12:27
 22/50 anonim ***** válasza:
37%

#21 ha mondjuk a nő nem nedvesedik és lenne egy szer ami ezt megoldja és nem mondja meg a pasinak, most ez akkora szemétség lenne? (nem tudok róla hogy lenne ilyen szer csak példa)

szerintem az a különbség, hogy a pasiknál ez nem okozna akkor önbizalmi kérdést, de sok nőnél azt okoz, ha a csávónak vannak gondjai. és az egész szex hangulatába belejátszik ez, hogy nem csak egy fizikai gondként van ez nézve mint bármi más.

2023. ápr. 1. 12:49
 23/50 anonim ***** válasza:
59%
Volt ilyen baratom. Ritkan elofodrult vele foelg kapcsoalt elso eveben. Evekkel kesobb kiderult azert volt mert megcsalt folyamat es nem votl tul exen.Soha tobbet nem maradnek ilyen pasival.
2023. ápr. 1. 12:52
 24/50 anonim ***** válasza:
50%

Közösen keresnénk megoldást a problémára, illetve hogy szervi vagy pszichés gond van-e. Persze, utóbbinál csak akkor működik, ahogy minden pszichés eredetű problémánál, ha ő is szeretne változni.

Egyébként nem dőlnek a kardomba, nekem nem igazán központi téma a szex egy kapcsolatban, azt se bánom, ha nagyon ritkán van.

2023. ápr. 1. 12:58
 25/50 anonim ***** válasza:
38%
Ha normális és szeret nem lesz baj ebből🫠
2023. ápr. 1. 13:05
 26/50 anonim ***** válasza:
86%
Eleinte nagy szerelmesen lehet dolgoznék rajta. De hosszutávon biztos hogy nem vállalnám.
2023. ápr. 1. 13:07
 27/50 anonim ***** válasza:
87%
Sokan leírták màr előttem: eleinte támogatnám, hogy együtt megoldást keressünk. Ha nem látnék hajlandóságot vagy javulást, pár hónap után hagynám. Együtt tudok élni azzal, ha emiatt az itteni incelek szívtelen dögnek tartják a nőket 🙃
2023. ápr. 1. 13:18
 28/50 anonim ***** válasza:
15%
Két opció van , vagy nagyon be jön neki és izgul vagy nem is izgatja a nő..
2023. ápr. 1. 13:24
 29/50 anonim ***** válasza:
9%
Bedobnám a kukába, miután jól lealáztam😂 30N
2023. ápr. 1. 15:20
 30/50 anonim ***** válasza:
9%
Amúgy a válaszok egy része jól mutatja, hogy miért mennek a tizenéves fiúk viagrával randira (pont láttam egy cikket erről), mert akkora tétje lett ennek valahogy.
2023. ápr. 1. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!