Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mit csinálnátok, ha szerelmesek lennétek egy pasiba, akinek a szexben lennének merevedési problémái?
Ti tényleg nem értitek, hogy nem az a gáz, ha egyszer-egyszer nem áll fel, hanem ha egy tartós problémáról van szó.
Velem is előfordult, hogy feszült és fáradt voltam, és teljesen száraz maradtam. A barátom megértően és kedvesen viszonyult hozzám, másnapra halasztottuk a szexet.
De ha folyamatosan probléma lenne ebből, nem izgulnék fel, nem nedvesednék be, nem lazulnék el, akkor szerintem teljesen jogosan dobna.
De itt nem a nedvesedesrol van szó, hanem az okrol, hogy miért nem nedvesedik.
Ha nincs kedve vagy nem akar akkor minek csinalja ?
35
Ez nem így működik. Ha nem nedvesedek be, akkor fel sem izgultam (rendesen). Mi használunk síkosítot olykor, mert sokszor elhúzódik a szex, de ha eleve nem izgultam fel, akkor minek a síkosító? Rettenetesen illúzióromboló lenne mindkettőnknek.
#37 de csávónál jellemzően nem az van, hogy nem akarja a szexet, eleve ezeknél a szereknél ha nincs szexuális ingerlés nem áll fel akkor sem ha beszedte.
De amúgy nem azzal volt bajom, hogy valaki szakít ilyesmi dolgok miatt, hanem hogy itt páran így feltételezik, hogy ez valami szemétség, ha így vagy úgy próbálja megoldani valaki, szerintem nem jó egy ennyire nehéz dologba ilyen rosszándékokat vetíteni. Szerintem aki használ is valami szert azért teszi, mert szeretne a másikkal jó minőségben együtt lenni, szeretné, ha minden jó lenne. és nem tudja mi jobb út van ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!